Jakou on-board cam?

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
Alex..
Pan Řidič

Re: Jakou on-board cam?

Příspěvek od Alex.. »

ok, díky za info :ymhug:
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Jak je to s tím Mio a "neviditelností"? Tj. jak moc je to za předním oknem patrné?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

tak je docela velká, takže pokud nemáš nahoře tmavý pruh nebo jí nemáš na tom vroubkování kolem zrcátka, tak vidět je. Ale zase je vcelku snadno sundavatelná, aniž by ses musel bát, že častým sundaváním se ten držák nějak vyvyklá.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Martin88
Spolujezdec

Příspěvek od Martin88 »

Nekdo tomu nemusi verit, ale ja tuhle kameru mam a jsem s ni velice spokojeny *** dobra kvalita za malo penez, ostatni kamery jsou podle me predrazene

odstranen link

MMira
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak po dlouhé době testík kamery COWON AW2 - zatím jenom přední záznam:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AlikBer
Adept autoškoly

Příspěvek od AlikBer »

Na kamere se nema setrit.. kamera za 1200 neni kamera ktera poridi dobry zaznam ja mam kameru za 3000 a jsem s ni nadmiru spokojeny
erik_bynza
Adept autoškoly

Příspěvek od erik_bynza »

Ahoj, chci si konečně už koupit kameru do auta, sousedi mají Lamax C5 a nemůžou si ji vynachválit, já jsem koukal ještě na kamery od TrueCamu a chci se zeptat, jestli má někdo zkušenost, ať už s Lamax nebo TrueCam. Díky moc :)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jeden testík - 688 Touch vs. 588 Touch + CPL filtr (ještě asi ne úplně doladěný):

No pain, no gain.
Vespa time \m/
Shirako
Autoškolák

Příspěvek od Shirako »

erik_bynza píše:Ahoj, chci si konečně už koupit kameru do auta, sousedi mají Lamax C5 a nemůžou si ji vynachválit, já jsem koukal ještě na kamery od TrueCamu a chci se zeptat, jestli má někdo zkušenost, ať už s Lamax nebo TrueCam. Díky moc :)
Mám doma TrueCam A7. Mám jí aktuálně cca půl-3/4 roku. Za tu dobu selhala jednou (zasekla se a nechtěla nahrávat) a vyžadovala zformátovat kartu (proč, netuším) a po formátu běží dál. Nepraktické mi přijde "locknutí" videa, kdy se neuloží do samostatné složky ale pouze se nepřepisuje a skončí na konci mezi ostatními. Další nevýhodu vidím v nemožnosti přidávat si vlastní radary do databáze. Další kosmetická vada je, že mi přes léto "vyšisovala" přední část v okolí čočky, ale byla celé léto za předním sklem... Nepraktické je také uchycení kamery k držáku, kdy se člověk musí naučit ji vyndavat. Magnety by byly rozhodně lepší.
Co se mi líbí je kvalita videa, můžu něco nahodit, pokud máš zájem. Příjemná je i podpora výrobce, kdy za dobu co jí mám jsem dostal už 2. firmware aktualizaci. To že je v češtině a mluví česky je jenom malé plus na závěr.
Za ty peníze dost pravděpodobně jsou i lepší ale to co má dělat, tak hlavně v noci, splňuje na jedničku.
erik_bynza
Adept autoškoly

Příspěvek od erik_bynza »

Sorry, že odepisuju tak pozdě, ale teď jsem měl toho nějak moc, já nakonec koupil A5 a dobrý, takovej ten zlatej dobrej poměr ceny a kvality. Používám ji už měsíc a zatim dobrý, je pravda že to vyndavání je občas o nervy, ale stačí se naučit ten "grif" a je to v pohodě, kdyby to bylo na magnety, tak bych se asi bál, že při nějakym otřesu to brzo vypadne. Jinak jsem spokojenej, když jsem jezdil v létě a svítilo hodně sluníčko tak jsem si koupil ještě za 250,- UV filtr a všechno vyřešeno. Takže já doporučuju :)
Odpovědět