Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
R.F.
Autoškolák

Re: Nejlepsi silnice v Ceske republice

Příspěvek od R.F. »

K tomu Brnu bych doplnil sjezd na 178km D1, Vevetrska bityska a Kurim. Dalsi moje oblibena je z Kanic do Babic jak uz bylo receno a da se pokracovat na Krtiny, pote na Adamov, pripadne na Olomoucany.
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

To už jsem tu psal. Ale pokud ti jde o to doplnění o Kuřim, tak to už zas tolik zábavné není.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
PeTr7650
Pan Řidič

Příspěvek od PeTr7650 »

hlavne kolem bitysky je to extremne rozbity. Jel sem tam pred tydnem a nadaval jak spacek . .
Dobra cesta je lipuvka-sebrov-blansko, pripadne za katerinou vlevo a do kopecka ;-). provoz nula, silnice pekne klikata
R.F.
Autoškolák

Příspěvek od R.F. »

Weeper píše:To už jsem tu psal. Ale pokud ti jde o to doplnění o Kuřim, tak to už zas tolik zábavné není.
Asi jsem necetl poradne, s tim doplnenim jsem myslel z babic dale. S kurimi je to asi pravda ze je to tam hodne rozbite, ale uz jsem tam delsi dobu nejel.
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

PeTr7650 píše:hlavne kolem bitysky je to extremne rozbity. Jel sem tam pred tydnem a nadaval jak spacek . .
Dobra cesta je lipuvka-sebrov-blansko, pripadne za katerinou vlevo a do kopecka ;-). provoz nula, silnice pekne klikata
Mě právě od exitu 178 až k odbočce na přehradu připadala II/386 v celkem dobrym stavu.

Jinak přidávám Pražákům asi celkem známej úsek. Výhody - vracečky, stoupák, dostupnost z Prahy, celkem dobrej výhled občas. Nevýhody - hodně cyklistů, v dolní pasáži špatnej povrch, nahoře už je to lepší.

Točná dolů na Zbraslav
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
Head
Autoškolák

Příspěvek od Head »

Klasické místo na vyblbnutí (ikdyž krátké) je Červenohorské sedlo
http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@x=139337728@y=136132608@z=11

jen tam bývá plno nadržených motorkářů ...
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is gift, that's why we call it the present
PeTr7650
Pan Řidič

Příspěvek od PeTr7650 »

Mě právě od exitu 178 až k odbočce na přehradu připadala II/386 v celkem dobrym stavu.
po odbocku na prehradu je supr, ale z kopce na bitysku je par pasti na mamuta
bitmap
Řidič začátečník

Příspěvek od bitmap »

pjanda píše:Kdyby nekdo neznal, mohu vystrachat politicky nekorektni video s Focusem RS na teto silnici od jednoho pirata z Prahy :)
Silnici sice znam a obcas po ni jezdim, ale politicky nekorektnich videi s Focusy RS na ceskych silnicich neni nikdy dost, tak pokud byste se obtezoval to video vystrachat, snad nebudu sam, kdo se rad podiva :)
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

To mám možná už notnou dobu stažený v PC. Jestli je to to video, kde si auto občas lehce skočí... B-) :D
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
bitmap
Řidič začátečník

Příspěvek od bitmap »

Tak bud je to nejaka jina trasa, nebo ja nemam dost velke koule, abych tamtudy projizdel dostatecne rychle, protoze me nenapada jedine misto, kde by se tam mohlo auto pri podzvukove rychlosti vznest do vzduchu a nedopadnout nekam do pole nebo nekomu na dvur :D
At uz to je jak chce, nebyl by link? :)
Odpovědět