Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
ctrl_j
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od ctrl_j »

Zbytecna diskuse. Passat nikoho nepredjizdel, to jsi jenom ty vnutil ostatnim svoji hypotezu. Maximalne objizdel. Defacto ani to ne, ze zaberu je zrejme ze pokracoval ve smeru, jakym by se pohyboval i kdyby tam dany Superb vubec nebyl.
Takze kdyz budem slovickarit tak Superb uhnul jinym smerem, kdyz se vracel a menil smer jizdy nedal ani blinkr a prednost (vpravo jedoucimu).
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Já ti to nevnucuje, já píšu, jak to je, i když se ti to nelíbí.

Podle vaší teorie byste to mohli střihnout vpravo od jakéhokoli auta, pokud tam nechá místo. A tak to není. Prostě nesmíte.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No a i když se to nelíbí tobě, tak pravdu nemáš. Akorát, jako vždy, máš problém přiznat, že se fatálně mýlíš. Je vcelku jedno, pod jakým alter-egem píšeš - jsi průhledný jako řízek ve školní jídelně :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

GeneHawkins píše:Já ti to nevnucuje, já píšu, jak to je, i když se ti to nelíbí.

Podle vaší teorie byste to mohli střihnout vpravo od jakéhokoli auta, pokud tam nechá místo. A tak to není. Prostě nesmíte.
Ne, podle nasi teorie muzeme pokracovat ve stanovenem smeru jizdy.
sup-passat0.jpg
1. snimek - passat prijizdi a celne miri na hranu ostruvku.
2.+3. snimek - aby se mu vyhnul najizdi si pravym obloukem pro plynule pokracovani ve zvolenem smeru jizdy. Superb je zcela mimo smer jizdy passatu a da se dovozovat, ze bude prasit jako ridic pickupu pred nim, nebo tam zastavuje, nebo cokoliv.
4. snimek - passat dal naprosto plynule pokracuje ve zvolenem smeru jizdy, superb prudce meni smer dosavadni jizdy, pricemz nedava smerovy ukazatel ani prednost jedoucim vozidlum.
Mira spoluviny passatu mozna, nicmene sled udalosti spustil svym chovanim ridic superbu.
GeneHawkins
Letec

ctrl_j píše:
GeneHawkins píše:Já ti to nevnucuje, já píšu, jak to je, i když se ti to nelíbí.

Ale za dodržení zákona, což se v tomto případě nestalo.

Podívej, pojedeš po dálnici (mimo obec samozřejmě) za autem, které z neznámého důvodu bude bočit do levého pruhu. Podle tebe ho v takovém případě smíš podjet?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Z videa je hlavně naprosto zřejmé, kdo do koho naboural. V krajním případě bych to viděl na pokutu pro řidiče Passatu za nedovolené předjíždění. Vina za nehodu je jasně na straně řidičky Superbu, která se evidentně nevěnovala řízení, nerespektovala dopravní značení a když si svou chybu uvědomila, tak nedala znamení o změně směru jízdy, jelikož se evidentně do správného "jízdního pruhu" chtěla vrátit. V tomto případě ale měla dát přednost řidiči, který jel ve správném jízdním směru.
Myslím, že víc k tomu není co dodat a každý, kdo to vidět chce, to na videu vidí. GH to vidí taky, ale všechna jeho alterega se chovají již léta stejně, takže tohle není výjimkou.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GeneHawkins
Letec

S tím alter ego už to hraničí s obsesí. Nebo ses jen naučil nové slovo?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nenaučil. Kdybys zde vystupoval pod svým původním nickem, nemusel bych jej užívat... ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

GeneHawkins píše:
ctrl_j píše:

Ale za dodržení zákona, což se v tomto případě nestalo.

Podívej, pojedeš po dálnici (mimo obec samozřejmě) za autem, které z neznámého důvodu bude bočit do levého pruhu. Podle tebe ho v takovém případě smíš podjet?
Tvuj dotaz je opet spojen se situaci, kterou jsem vyloucil a neodpovida skutkove podstate deje. Zatimco domnele auto na dalnici by v popsane situaci tvorilo prekazku v jizdnim pruhu a nebylo by mozno levym dale pokracovat, zde se superb ocita zcela mimo jizdni drahu passatu, stejne jako jakehokoli jineho vozidla, ktere by timto mistem ve spravnem smeru projizdelo.

Vzhledem ke vzajemne rozdilnemu pohledu na definici jizdy passatu se z me odpovedi na vyse uvedeny dotaz s dalnici neda implikovat vystup pro reseny pripad, byt je takova jakou ocekavas.
GeneHawkins
Letec

řidičBOB píše:Nenaučil. Kdybys zde vystupoval pod svým původním nickem, nemusel bych jej užívat... ;-)
Nikdy jsem zde pod jiným nickem nevystupoval.
Odpovědět