Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
ono se dost možná nezdraží jen Genevo...bohužel...koruna padá
a do SK raději pevnou sadu....např Genevo HD+/GPS+
s tím jejich plánem na 1300 kamer se ta databáze hodí
a do SK raději pevnou sadu....např Genevo HD+/GPS+
s tím jejich plánem na 1300 kamer se ta databáze hodí
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
1300 kamier?
to chcu vesat po stromoch namiesto vianocnych guli abo co
to chcu vesat po stromoch namiesto vianocnych guli abo co
nj je, len to uz su ine peniaze, nenajazdim vela km rocne, preto sa mi G1 pozdavalo, skor ako dalsia hracka, niezeby som stale jazdil nadlimit...AntiRadary.cz píše:Tak v tom případě je lepší si koupit laserovou rušičku, která se dá pořídit již od 15.000 Kč nebo raději přímo set rušičky a antiradaru od 25.000 Kč a ten se již dá spolehnout na cca 90-95%.glider píše:tiez som uvazoval o lacnom G1 za cca 300e, ale v konecnom dosledku mi to prislo ako blbost
2 alebo 3x co ma zastavili bolo vzdy merane laserom a proti tomu je to k nicomu
a teda mat detektor, na ktory sa v podstate neda spolahnut - lebo nevies ci nebudu nahodou merat laserom...to mi pride k nicomu
100% jistotu nezaručí žádný přístroj ani kombinace několika přístrojů, pokud řidič při řízení nepoužívá také hlavu, tak jej změří i se sebelepším vybavením.
Mimochodem, od 1.02.2015 dochází k výraznému zvýšení cen na Genevo One, takže kdo uvažuje o nákupu a stále váha, má poslední šanci!
sosnuto, kuju za upozorněnígebic píše:Uvidíme. Pro všechny Protectoráky, nová dtb ke stažení...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pavproch: Není zač a jsem rád, že se 100% vše povedlo.
Jinak je pěkné šířit info o zdražení a mít na svých stránkách produkt, který již neexistuje...
Jinak je pěkné šířit info o zdražení a mít na svých stránkách produkt, který již neexistuje...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...třeba má zásoby...nebo magický "poslední kus"
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
njn, sem PC lama, já vím...
zajímavé je, že neska slečna po zasunutí (updatované SD karty) a nastartování to nijak nekomentovala (normálně dycky po aktulizaci SD karty hutorí cosyk o aktualizaci databáze a tak.... ) neska ani nepípla...
zajímavé je, že neska slečna po zasunutí (updatované SD karty) a nastartování to nijak nekomentovala (normálně dycky po aktulizaci SD karty hutorí cosyk o aktualizaci databáze a tak.... ) neska ani nepípla...
Jasně paní nebo slečna jak kdo chce neměla co říkat. . Jelikož žádný update pro Protector I není potřeba, vše funguje tak jak má. Tak snad není až tak velké zklamání.
tobě se aktualizovali jen toolsy a DBv41....to vše je pouze na kartě
P ohlašuje pouze když na kartu nahraješ nový FW a ten se pak nahrává do jednotky P
edit: tak gebič mě předběhl
P ohlašuje pouze když na kartu nahraješ nový FW a ten se pak nahrává do jednotky P
edit: tak gebič mě předběhl
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem taky aktualizoval...jsem zvědaff, co všechno jste tam zase naládovali V té poslední bylo tedy dost nesmyslů (po Pze), které nejsou funkční...a jen tak nebudou.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jj, lama....
chlopi dík za vysvětlení
chlopi dík za vysvětlení