Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
jak říkám - dnes přibývá hodně různých systémů a to ne jenom na autech, které FP mohou způsobovat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
zatím bez FP jsem na STiR hlavě na P a MAX....a HD+ se zatím taky drží...ale tak ta má najeto málo
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
uvidíme - já mám teď nově STiRM+, kterou nepředchází zrovna dobrá pověst. Tak jsem zvědaff.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
před chvílou znova: P950 vs naše čebrená oftáka s ramerem "on" - tentokráte byl na Horní Bečvě směr SK.... já jel opačným směrem, detekce na příjezdu na cca 400m (a to měl tu bradavicu schovanú za odstaveným pyráthem, čili ty mikrovlny se musely ohýbat a podlízat/oblízat.... na odjezdu cca 150m...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Strécu, to chce kameru....
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Heblo? To stréca hebne...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hele, nechte toho...pamatuju, jak pavproch nechtel do auta nic mluviciho a uz vubec ne nic s GPS? A ejhle - Protector se u nej hezky zabydlel.
Nechte casu a aj kamera bude
Nechte casu a aj kamera bude
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne stř 21 led 21:12, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Aleno, tak!
Prozatím ešče pořád říkám NE!
Neska v Brunnu v Modřicích v průmyslový zóně sem asi taky měl falešný poplach v Ka....
Prozatím ešče pořád říkám NE!
Neska v Brunnu v Modřicích v průmyslový zóně sem asi taky měl falešný poplach v Ka....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Uvidíme. Pro všechny Protectoráky, nová dtb ke stažení...
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tom případě je lepší si koupit laserovou rušičku, která se dá pořídit již od 15.000 Kč nebo raději přímo set rušičky a antiradaru od 25.000 Kč a ten se již dá spolehnout na cca 90-95%.glider píše:tiez som uvazoval o lacnom G1 za cca 300e, ale v konecnom dosledku mi to prislo ako blbost
2 alebo 3x co ma zastavili bolo vzdy merane laserom a proti tomu je to k nicomu
a teda mat detektor, na ktory sa v podstate neda spolahnut - lebo nevies ci nebudu nahodou merat laserom...to mi pride k nicomu
100% jistotu nezaručí žádný přístroj ani kombinace několika přístrojů, pokud řidič při řízení nepoužívá také hlavu, tak jej změří i se sebelepším vybavením.
Mimochodem, od 1.02.2015 dochází k výraznému zvýšení cen na Genevo One, takže kdo uvažuje o nákupu a stále váha, má poslední šanci!
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz