Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
ctrl_j
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od ctrl_j »

Jojo, "novinare" taky vidavam, obcas i horsi existence jako treba nohy na palubce.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ale ten na videu s polivkou na volantu - to jsem se opravdu dobre zasmal :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Někteří jsou opravdu tragičtí.
Co by dement dělal, kdyby si to při nenadálé akcičce vylil do klína.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

A co honění za volantem? :-?
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Pořád jsem se neodnaučil jít tak do krajnice. Už aspoň v noci si na to dávám větší pozor ;;) .
Píí
Pan Řidič

Příspěvek od Píí »

Pokud normálně jezdíš 90-100km/h, tak s tím idiotem na konci jsi buď měl puštěné naplno větráky nebo jsi nejel zrovna předpisově :)) .
Jsem celkem rád, že se najdou takoví lidi, co při řízení berou ohledy na druhé. Chtělo by to ještě kameru dozadu, ať vidíme jak se k tobě blíží. Třeba s tím Mercedesem na začátku to vypadá, že jsi uhýbal šíleně dlouho a teď je otázka, jestli jsi mu uvolňoval cestu, aby nemusel brzdit nebo jsi mu uhl, až za tebou brzdil.
Každopádně E50 je krásná silnice a vím, že ne všichni tam jezdí v rámci zákona, takže je fajn, když někoho tak pustíš :-bd .
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Kamerka nejak divne zaostrena (na okno)...kazdopadne vzdy potesi ked pomalsi berie ohlad a ak moze tak ulahci cestu rychlejsiemu, za to velke diky. Pekne tiez ze vsetci podakovali :)
K poslednemu sa vyjadrovat ani netreba...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

V té poslední části jsem opravdu jel hodně nad limit a možná jsem měl i ty ofuky zapnuté víc ;) .
Mercedesu jsem uhýbal brzy, protože jel o dost rychleji než já. Mám prťavé auto, tak by se vlezl i vedle mě, ale to už málokdo riskuje. Určitě kvůli mě zpomalil, ale zkoušel si jakoby přeměřovat místo. Prostě nechtěl riskovat, tak pustil plyn :) .
Kamerka je jedna z těch levnějších z eBaye a ráda se mlží. Má skleněnou čočku a mlží se stejně jako sklo auta. Musí být opravdu pěkné počasí a nesmím mít špinavé čelní sklo, aby to ostřilo do dálky. Jinak to bohužel ostří na sklo. A taky po roce a půl je baterie kamery v háji. Zkoušel jsem ji několikrát nabít doplna, ale už nic nevydrží a tak mám špatné datum - resetuje se do původního nastavení.
Většina řidičů jsou úplně v klidu a poděkují, tak aspoň to potěší ;) .
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Já toto uhýbání příliš nekvituju. Jedině na silnici tak úzké, že se opravdu vlezou taktak 2 auta vedle sebe, nebo dost široké na 2 pohodlně v jednom pruhu. Případně jak jsi odjel úplně pryč do připojováku. Jinak mě tyto manévry spíš rozptylují, protože mi auto vepředu mizí z přirozeného zorného pole.Trochu jsi mi oživil v paměti nedávnou noční cestu, kdy po předjetí kolony jsme zjistili, že jedeme vedle neosvětlené zelené felicie, pohybující se z větší části za krajnicí, to byl opravdu bizarní moment :))
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Píí
Pan Řidič

Příspěvek od Píí »

Krásný kreace tam předvedl, než zabořil čumák do škarpy :)) .
Odpovědět