Onboard videa
Re: Onboard videa
Jojo, "novinare" taky vidavam, obcas i horsi existence jako treba nohy na palubce.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale ten na videu s polivkou na volantu - to jsem se opravdu dobre zasmal
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Někteří jsou opravdu tragičtí.
Co by dement dělal, kdyby si to při nenadálé akcičce vylil do klína.
Co by dement dělal, kdyby si to při nenadálé akcičce vylil do klína.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
A co honění za volantem?
Pořád jsem se neodnaučil jít tak do krajnice. Už aspoň v noci si na to dávám větší pozor .
Pokud normálně jezdíš 90-100km/h, tak s tím idiotem na konci jsi buď měl puštěné naplno větráky nebo jsi nejel zrovna předpisově .
Jsem celkem rád, že se najdou takoví lidi, co při řízení berou ohledy na druhé. Chtělo by to ještě kameru dozadu, ať vidíme jak se k tobě blíží. Třeba s tím Mercedesem na začátku to vypadá, že jsi uhýbal šíleně dlouho a teď je otázka, jestli jsi mu uvolňoval cestu, aby nemusel brzdit nebo jsi mu uhl, až za tebou brzdil.
Každopádně E50 je krásná silnice a vím, že ne všichni tam jezdí v rámci zákona, takže je fajn, když někoho tak pustíš .
Jsem celkem rád, že se najdou takoví lidi, co při řízení berou ohledy na druhé. Chtělo by to ještě kameru dozadu, ať vidíme jak se k tobě blíží. Třeba s tím Mercedesem na začátku to vypadá, že jsi uhýbal šíleně dlouho a teď je otázka, jestli jsi mu uvolňoval cestu, aby nemusel brzdit nebo jsi mu uhl, až za tebou brzdil.
Každopádně E50 je krásná silnice a vím, že ne všichni tam jezdí v rámci zákona, takže je fajn, když někoho tak pustíš .
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Kamerka nejak divne zaostrena (na okno)...kazdopadne vzdy potesi ked pomalsi berie ohlad a ak moze tak ulahci cestu rychlejsiemu, za to velke diky. Pekne tiez ze vsetci podakovali
K poslednemu sa vyjadrovat ani netreba...
K poslednemu sa vyjadrovat ani netreba...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
V té poslední části jsem opravdu jel hodně nad limit a možná jsem měl i ty ofuky zapnuté víc .
Mercedesu jsem uhýbal brzy, protože jel o dost rychleji než já. Mám prťavé auto, tak by se vlezl i vedle mě, ale to už málokdo riskuje. Určitě kvůli mě zpomalil, ale zkoušel si jakoby přeměřovat místo. Prostě nechtěl riskovat, tak pustil plyn .
Kamerka je jedna z těch levnějších z eBaye a ráda se mlží. Má skleněnou čočku a mlží se stejně jako sklo auta. Musí být opravdu pěkné počasí a nesmím mít špinavé čelní sklo, aby to ostřilo do dálky. Jinak to bohužel ostří na sklo. A taky po roce a půl je baterie kamery v háji. Zkoušel jsem ji několikrát nabít doplna, ale už nic nevydrží a tak mám špatné datum - resetuje se do původního nastavení.
Většina řidičů jsou úplně v klidu a poděkují, tak aspoň to potěší .
Mercedesu jsem uhýbal brzy, protože jel o dost rychleji než já. Mám prťavé auto, tak by se vlezl i vedle mě, ale to už málokdo riskuje. Určitě kvůli mě zpomalil, ale zkoušel si jakoby přeměřovat místo. Prostě nechtěl riskovat, tak pustil plyn .
Kamerka je jedna z těch levnějších z eBaye a ráda se mlží. Má skleněnou čočku a mlží se stejně jako sklo auta. Musí být opravdu pěkné počasí a nesmím mít špinavé čelní sklo, aby to ostřilo do dálky. Jinak to bohužel ostří na sklo. A taky po roce a půl je baterie kamery v háji. Zkoušel jsem ji několikrát nabít doplna, ale už nic nevydrží a tak mám špatné datum - resetuje se do původního nastavení.
Většina řidičů jsou úplně v klidu a poděkují, tak aspoň to potěší .
Já toto uhýbání příliš nekvituju. Jedině na silnici tak úzké, že se opravdu vlezou taktak 2 auta vedle sebe, nebo dost široké na 2 pohodlně v jednom pruhu. Případně jak jsi odjel úplně pryč do připojováku. Jinak mě tyto manévry spíš rozptylují, protože mi auto vepředu mizí z přirozeného zorného pole.Trochu jsi mi oživil v paměti nedávnou noční cestu, kdy po předjetí kolony jsme zjistili, že jedeme vedle neosvětlené zelené felicie, pohybující se z větší části za krajnicí, to byl opravdu bizarní moment
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Krásný kreace tam předvedl, než zabořil čumák do škarpy .