Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
tak v SK se měří laserem nejčastěji, ramer je tam až na druhém místě si myslím.... v CZ nejčastěji ramer..takže detektor nutnost a laser ochrana je takové plus...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
neska před chvílí u bazenu: P950 vs ramer (opět naše čebrená oftáka) = detekce na příjezdu cca 300m (ale to ta oftáka jela KOLMO ke směru mojí jízdy...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, radar jsem jeste nepotkal, ale FP ma na dvou mistech, kde moje klasicka G1cka mlciVS* píše:eSko má ale mnohem lepší detekci a méně FP
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
a celkový počet FP na G1 a G1S?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hele, na G1 se to opravdu limitně blíží nule... G1S mám cca 3 dny a už jsem měl 3FP na místech, která mám s G1 projetá xkrát. Vyšší počet FP může být taky způsobený vyšší citlivostí detektoru, která je deklarována a také množstvím novějších aut, které mají v sobě tři prdele různých "radarů" nebo samozřejmě kombinace obojího - což bude asi ten pravý důvod.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Třeba tady je jedno z dnešního dne... G1 zde mlčí. Ostatní detektory taktéž.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hele s těma detekcema FP v Ka pásmu je to fakt divné a zřejmě záleží kus od kusu radarové hlavy.... máme tady u nás na dědině jedno takové místo, kde STiR v Leguánu řve jak pominuté (ale ne při každém průjezdu, cca při každém druhém/třetím), StiR hlava (nyní P950) v 3er mi tam nezařvala ještě ani jednou (a to tama jezdím i mnohokráte denně, čli stovky průjezdů) a jiná StiR hlava (taky už P950) v m4Zlikovi mi tam z odhadem z 20 průjezdů zařvala jednou.... na 100% sem si jistý, že tam žádný Ramer nikde není....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
FP jsou obecně velkou záhadou již od dob, co používám AR, což je již od konce 90. let
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
asi tak nějak
Já mám např na G1 jediný pravidelný FP uprostřed buchláků...v lese...kdo ví od čeho ale leknu se vždy
Já mám např na G1 jediný pravidelný FP uprostřed buchláků...v lese...kdo ví od čeho ale leknu se vždy