Vyber sport auta do 550tkc
Re: Vyber sport auta do 550tkc
http://www.sportovnivozy.cz/62941-mazda-mx-5
Nevypada vubec spatne, jen skoda, ze neumi udelat cenu bez DPH pro neplatce...
Upravu bych sel cestou kompresoru, je to lepsi nez turbo...
Nevypada vubec spatne, jen skoda, ze neumi udelat cenu bez DPH pro neplatce...
Upravu bych sel cestou kompresoru, je to lepsi nez turbo...
Mám na chlup stejnou, jenom v černé. Rozhodně bych se podíval spíš na západ.. Tam se nechá sehnat levnější a zaměřil bych se na ty s Recarama z výroby.. Jsou výborné a mrzí mě, že je nemám.. Sehnat dobrou sedačku do mx5 skrz jejího rozměru není snadné a tyhle mají i výhřev a bagy pro pocit sucha a bezpečí
Edit: tu bílou znám z doslechu. Je jednoho staršího pána, co se vyprd kvůli věku na motorky (jestli se nepletu). Má o ní kolonku na mx-5 fóru. Akorát asi změnil plány, protože jestli si to dobře vybavuju, měl v plánu ji poladit..
Edit: tu bílou znám z doslechu. Je jednoho staršího pána, co se vyprd kvůli věku na motorky (jestli se nepletu). Má o ní kolonku na mx-5 fóru. Akorát asi změnil plány, protože jestli si to dobře vybavuju, měl v plánu ji poladit..
Naposledy upravil(a) mánička dne pát 16 led 17:56, celkem upraveno 1 x.
Autobus a malé veselé autíčko
Koukam ze se tu resim ani o tom nevim
Z4M bych rekl ze za aktualne nabizenou cenu je skvely kup, sam jsem dost bojoval abych si ji zas nekoupil zpatky Doslo k pridreni motoru, odeslo nejaky lozisko a piliny z nej zpusobili vydreni vacek. Nastesti az po tom co to koupil kolega Kazdopadne zbytek auta by mel byt mechanicky naprosto v poradku, pred prodejem (cca par jednotek tisic km) to dostalo nove brzdy, pneu a nejake drobnosti. Ted je tam navic repasovany motor s dvouletou zarukou. Aktualne jezdim F80 a udelal jsem tu chybu ze jsem do Z4M znovu sedl a ty reakce na plyn, ta lehkost pohybu, jemnost motoru... to dnes asi vazne nic nema.
Ad udrzba - melo to pravidelne meneny olej po 10-15 tisicich (aktualne po repasi je to ale irelevantni, kdyz je pulka motoru nova), jakmile cokoli kdekoli odchazelo hned se to resilo, melo to par drobnych tukancu, ale vse mam nafoceny,nikdy nic vaznyho. Jediny co jsem neresil je lehce odrenej zadni blatnik, kdy to byla moje 3. pojistna udalost (vcetne jinych aut) ve 2 po sobe jdoucich mesicich kterou bych resil s allianz a uz mi prislo blby jim volat
Celkove si ymslim ze staci se v tom aute par km projet a bude to vic vypovidajici nez 100 stran
Ad Z4M v potoce bylo to jiny auto a nema cenu tuz popisovat co se stalo, protoze nejlip to vi stejne goes, kterej vsudeby(i)l a vsechno zna
Z4M bych rekl ze za aktualne nabizenou cenu je skvely kup, sam jsem dost bojoval abych si ji zas nekoupil zpatky Doslo k pridreni motoru, odeslo nejaky lozisko a piliny z nej zpusobili vydreni vacek. Nastesti az po tom co to koupil kolega Kazdopadne zbytek auta by mel byt mechanicky naprosto v poradku, pred prodejem (cca par jednotek tisic km) to dostalo nove brzdy, pneu a nejake drobnosti. Ted je tam navic repasovany motor s dvouletou zarukou. Aktualne jezdim F80 a udelal jsem tu chybu ze jsem do Z4M znovu sedl a ty reakce na plyn, ta lehkost pohybu, jemnost motoru... to dnes asi vazne nic nema.
Ad udrzba - melo to pravidelne meneny olej po 10-15 tisicich (aktualne po repasi je to ale irelevantni, kdyz je pulka motoru nova), jakmile cokoli kdekoli odchazelo hned se to resilo, melo to par drobnych tukancu, ale vse mam nafoceny,nikdy nic vaznyho. Jediny co jsem neresil je lehce odrenej zadni blatnik, kdy to byla moje 3. pojistna udalost (vcetne jinych aut) ve 2 po sobe jdoucich mesicich kterou bych resil s allianz a uz mi prislo blby jim volat
Celkove si ymslim ze staci se v tom aute par km projet a bude to vic vypovidajici nez 100 stran
Ad Z4M v potoce bylo to jiny auto a nema cenu tuz popisovat co se stalo, protoze nejlip to vi stejne goes, kterej vsudeby(i)l a vsechno zna
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Obcas si rikam, jak to jen delam
Som necakal ze budete taki informovani, schvalne som nepisal menofrancis píše:Alexe H. sleduju uz delsi dobu. https://www.youtube.com/user/grinsemanni/videos Imho si to fakt dava a ma casto dobre umistenou kameru. Po NS vodi i 1M, GT3 RS, M3 e92 atd. By me zajimalo, kde a co robi
@MadJoe: Jedna trochu upravena 130i by bola na vyskusanie aj na SK, keby to pomohlo vyberu, pomozem
Uz jsem to vlakno nasel... Mrknu spise do DE, 520 za MX5 je dost, i kdyz je prakticky novamánička píše:Mám na chlup stejnou, jenom v černé. Rozhodně bych se podíval spíš na západ.. Tam se nechá sehnat levnější a zaměřil bych se na ty s Recarama z výroby.. Jsou výborné a mrzí mě, že je nemám.. Sehnat dobrou sedačku do mx5 skrz jejího rozměru není snadné a tyhle mají i výhřev a bagy pro pocit sucha a bezpečí
Pokud mas nejake zkusenosti s MX-5 NC i na okruhu nebo s upravama, klidne se rozespis, jsem jedno ucho...
Cim vic informaci totiz clovek vi, tim hure se vybira... O to lepsi je vysledek vyberu
Bond007> Zitra se na tu Z4M jedu zkouknout tak uvidime Jsem zvedav jak se bude chovat... I kdyz samo ke zdravi majitele i meho nebudeme zkouset limit...
eMJe> taky byvam na youtube pomerne casto, takze vim...
Vyzkousenim poladene 130i urcite nepohrdnu, momentalne se poohlizim po hezkem kousku v DE co by mi vyhovoval
Odkud jsi?
Bond: jen tak pro zajímavost, nepoptával se i nový motor u bmw, by mě jen zajímalo co to koštuje? Jestli to teda bmw vůbec prodává...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
matne se mi vybavuje nejake vlakno z m3cutters UK, kde borec chtel novy motor. mozne to bylo, ale cena byla priserna - nechci kecat, presnou castku si nevybavim, ale plete se mi neco o skoro 10t EUR.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Tomu se rika krasna cena...
bysem řek, že ///M motor bude ještě výrazně dražší.... dyk za skoro desítku tojro je "obyčejný" N53
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.