Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
včera večer Mondeo v barvách měřilo na 5.5. - pirát polapen:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tam vubec vcera byl nejaky zatah, behem jednoho průjezdu tmavy Variant s pyratem u Brumlovky, tranďák pred sjezdem do Nusli a este Octavka. todle mondeo sem videl hlidkujici u sjezdu k Hiltonu u Allianz, myslel jsem ze cumakuje jenom v kolone a krom toho jihoceskyho sou zdechlý
tak mi právě psal kolega, že ho neska odchytili PaChové na vjezdu do Rožnova (Kramolišov) od Bystřic... akoráth nevím, kolik mu naměřili.... a už sa ńa ptal na genevo...
btw, tam už sem je dlůůůho nepotkal...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tam je to docela sviňárna, sjezd dolů z kopce do města, krásně přehledný. Žádné rizikové místo, za těch asi 10 let co v těch místech žiji tam byla jen jedna nehoda - paní usnula nad ránem po cestě z noční a hodila to do příkopu...pavproch píše:tak mi právě psal kolega, že ho neska odchytili PaChové na vjezdu do Rožnova (Kramolišov) od Bystřic... akoráth nevím, kolik mu naměřili.... a už sa ńa ptal na genevo...
Ain´t nobody got time for that
pavproch: jestli má tmavé discovery nebo něco takového, tak jsem byl svědkem, když ho kasírovali..Jenom poslední týden jsem je tam viděl třikrát a po rožnově a okolí teď jezdí pořád křížem krážem..Změřili ho za jízdy nebo stáli na kraji?
Autobus a malé veselé autíčko
disco eee, ale velkou černou obludu jo.... prý 76kmph, podrobnosti měření nevím.... pyráth jeden...
@máňa: nebyls to ty? cca 15:30 na I/35 před zubří jak je odbočka na střítež proti mně jela tmavá mx5 se střechou dole...
@máňa: nebyls to ty? cca 15:30 na I/35 před zubří jak je odbočka na střítež proti mně jela tmavá mx5 se střechou dole...
Bylo to nějaké tmavé SUV krabicoidního tvaru, ale jestli stáli hned za křižovatkou tak to byl určitě on, i čas sedí. Mx-5 jsem nevytáhl dobrých 14 dní, takže nebyl. Nějaký otužilec nejspíš..
Autobus a malé veselé autíčko
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
DO Rudná - R36 pořád v bojovém nasazení:
Vykouklo sluníčko a hned hurá na laser party No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No az na to, ze 1B4 7991 je stale v provozu. Potkal jsem jej 14 dni zpet.retron píše:... todle mondeo sem videl hlidkujici u sjezdu k Hiltonu u Allianz, myslel jsem ze cumakuje jenom v kolone a krom toho jihoceskyho sou zdechlý
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
76kmph, PaChové, naše stará dobrá známá čebrená oftáka I. s bradavicou... na to by mu fakt to G1ECO stačilo...pavproch píše:tak mi právě psal kolega, že ho neska odchytili PaChové na vjezdu do Rožnova (Kramolišov) od Bystřic... akoráth nevím, kolik mu naměřili.... a už sa ńa ptal na genevo...