Hledá se auto (krádež)
Re: Hledá se auto (krádež)
To spíš v Rakousku, ještě tu mám jedno ukradené no žádné info k němu.
O vikendu 2-3.3 2013 bylo odcizeno toto vozidlo BMW s motorem 4.0 V8 v Praze 10 Malesice ulice Slunecna... Odmena za informace k dopadeni zlodeje... PROSIM SDILEJTE !!! at najdeme toho zmrda a muzeme mu zlamat ruce..
na bmw klubu píšou, že to nebylo pojízdný, páč to bylo zrovna v opravě/rekonstrukci...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Takže asi taky nějaký dárce...
!!!Prosím sdílejte!!! Zdravím lidi facebooku, nikdy sem na tohle moc nebyl, ale teď doufám že by mi sociální síť mohla pomoci. 23. Května 2013 v noci mi od koleje VOLHA v Praze 4 Kunraticích Ukradli auto. Nemám ani páru kdo a proč, ale ten kdo to udělal mi opravdu hodně znepříjemnil život. Je možnost že auto už ani není a je někde rozporcované na díly, ale taky se někdo potřeboval jenom svézt a auto někde odložil. Proto prosím všechny lidi kamarády kamarádů a podobně aby jednou klikli a sdíleli, ať se to dostane mezi co nejvíc lidí...hlavně lidi z Prahy. takových aut moc nejezdí tak kdyby to auto někdo někde viděl stát ať se mi prosím ozve na tel. 773 105 752 odměna ho jistě nemine ! Věřím v sílu Facebooku a tak kdyby se to náhodou dostalo na oči někomu kdo to auto vzal. Doufám, že se aspoň trochu zastydí okrádat studenty, kteří žijí ze dne na den a tak jim ničit život. (auto má lehce promáčklý horní sloupek dveří u spolujezdce a část zadního blatníku je natřená trochu tmavší barvou než zbytek auta, vnitřek je vybaven polokůží a koženým čalouněním) Doufám že nikoho nenaseru a chlapi pochopí co to je přijít o miláčka díky za pomoc !
Ja mel to stesti ze jsem si na vanoce koupil zabezpeceni od zederu primo na sloupek rizeni, po novem roce mi hned auto vykradli ale neodjeli s nim tak jsem velice rad
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ono je někdy lepší (pro majitele), když mu zmizí celé auto než když mu to uvnitř celé poničí nějaká naspeedovaná fetka
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ze vubec reagujes, vzdyt to je jasna reklama
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Včera večer se mě někdo pokoušel ukrást auto ,ale naštěstí se to nepovedlo . Zámek pedálů Bullock zůstal na pedálech a zachránil auto. Sice bordel v autě a vykradená skříňka ,ale auto zůstalo na místě.