Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Já tam jel taky:
řBob: máš extender nebo samotnou hlavu? Ten rozdíl mezi x2005 je docela velký...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mám jenom samotnou hlavu. Ale celé je to nějaké nemocné, protože jenom za dnešek jsem měl asi 10 FP na 34,21-34,25GHz. Je to původně Protector 850, který byl upgradován na P950. Ale popravdě nevím, co tam ve skutečnosti je.
Taky je potřeba říct, že x2005 má dlouhodobě naprosto nestandardně vynikající detekce.
Taky je potřeba říct, že x2005 má dlouhodobě naprosto nestandardně vynikající detekce.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ještě bych se zeptal, kolik bylo předtím průjezdů...VS* píše:řBob: máš extender nebo samotnou hlavu? Ten rozdíl mezi x2005 je docela velký...
- GeneHawkins
- Letec
To je ta červená svině vpravo?
Jelikož to hlásí frekvenci tak hlava je jistě STíčková... Žádná jiná to zatím neumí takže P950 to je jistě...chtělo by to kontrolu pokud jsou FP.řidičBOB píše:Ale popravdě nevím, co tam ve skutečnosti je.
přerod z antiradarového guru do novice?VS* píše:Jelikož to hlásí frekvenci tak hlava je jistě STíčková... Žádná jiná to zatím neumí takže P950 to je jistě...chtělo by to kontrolu pokud jsou FP.řidičBOB píše:Ale popravdě nevím, co tam ve skutečnosti je.
x2005 má totiž protekci u dodavatele Ale popravdě i Genevo S předvedlo výbornou detekci.řidičBOB píše:Taky je potřeba říct, že x2005 má dlouhodobě naprosto nestandardně vynikající detekce.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Možná se budeš divit Snaile, ale tohle byl průjezd nejlepší. Nevím, kde jsi vzal informaci, že jezdím kolem radaru a zveřejním tu nejhorší detekci. Nemyslím, že se tenhle tvůj výblitek zakládá na pravdě. Že ta detekce není taková, jak by si někdo přál, za to já nemohu. Že fórum, které nyní adminuješ, dopadlo jako to Gnipovo a takovéto detekce se tam nesmí zveřejňovat, je smutné, ale nic to nemění na faktu, že ne vždy se zadaří.
A pokud sis ve svém zapáleném řiťolezectví nestačil všimnout, tak já nikde nenapsal, že ta detekce je špatná. Podle mne je v poho. S x2005 nesoutěžím, protože on má 'něco extra'.
Tak hoď laskavě své alter ego mafel do klidu.
A pokud sis ve svém zapáleném řiťolezectví nestačil všimnout, tak já nikde nenapsal, že ta detekce je špatná. Podle mne je v poho. S x2005 nesoutěžím, protože on má 'něco extra'.
Tak hoď laskavě své alter ego mafel do klidu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nevidím jediný důvod proč by se na AR fóru ta detekce nemohla zveřejnit...zas bych to nepřeháněl
jinak mě ta detekce Boba příjde OK a rozdíl detekce mezi x2005 může být v provozu atd ale hlavně ten extender tomu pomáhá..proto jsem se chtěl ujistit že ho nemáš.
jinak mě ta detekce Boba příjde OK a rozdíl detekce mezi x2005 může být v provozu atd ale hlavně ten extender tomu pomáhá..proto jsem se chtěl ujistit že ho nemáš.