Octavia III
Re: Octavia III
hothatchshop.cz: to fakt nemáte nějaký tvrdší data o změně rychlosti auta po úpravě než jen video techometru??? Z těch videí tachometru se už stává takový místní kolorit , který ale není moc hodný následování. Jeden logger a zrychlení 0-200 před a po ůpravě - prosím.
Ještě prosím dotaz k úpravě: nedělá se třeba jen úprava, že by se originální průběh krouťáku v nízkých otáčkách zachoval, jen by se prodloužil interval otáček kde dosahuje maxima? Pak by to mělo jen sympatickou výkonovou špičku.
Ještě prosím dotaz k úpravě: nedělá se třeba jen úprava, že by se originální průběh krouťáku v nízkých otáčkách zachoval, jen by se prodloužil interval otáček kde dosahuje maxima? Pak by to mělo jen sympatickou výkonovou špičku.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- hothatchshop.cz
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Více informací je samozřejmě na stránkách Konkrétně zde:
http://www.hothatchshop.cz/skoda/octavi ... -5298.html
http://www.hothatchshop.cz/skoda/octavi ... -5298.html
E85
...alias BHudak na AR
...alias BHudak na AR
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že váš shop je dále než celý koncern, který je teprve u Passatu u modelu B8 a vy už u "Volkswagen Passat B9"
Stejně tak není pravdivá odpověď: "HotHatchShop
Záruku na motor Vám žádný úpravce nedá. Nicméně vše se dá podchytit tak, aby na to v servise nemuseli přijít "
MTM záruku dává... Dokonce i ten v CZ.
Ten graf mají obě úpravy docela podobný...
Stejně tak není pravdivá odpověď: "HotHatchShop
Záruku na motor Vám žádný úpravce nedá. Nicméně vše se dá podchytit tak, aby na to v servise nemuseli přijít "
MTM záruku dává... Dokonce i ten v CZ.
Ten graf mají obě úpravy docela podobný...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- hothatchshop.cz
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Opraveno. Výkon s nižším kroutákem jako má MTM umí APR také.
E85
...alias BHudak na AR
...alias BHudak na AR
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jj...kdybych uvažoval někdy o V4 (Bůch mne ochraňuj a EU drž ode mne co nejdál!), tak bych se držel asi lehčí krot'ákové varianty... To bych nechal dieselovým Oktávkám
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Po tom jsem vzdy taky patral a ta cisla co maji na MTM by me k podobne uprave moc nepresvedcila. Ale treba je to jen teoreticky vypocet a ne realita…jarka píše:hothatchshop.cz: to fakt nemáte nějaký tvrdší data o změně rychlosti auta po úpravě než jen video techometru??? Z těch videí tachometru se už stává takový místní kolorit , který ale není moc hodný následování. Jeden logger a zrychlení 0-200 před a po ůpravě - prosím.
//P.S. Skodovka v ofiko materialech uvadi u 6MT varianty Vmax 248 km/h a 0-100 za 6,8 s.
//P.P.S. Audi S3 limo stock (221 kW) ma 0-100 za 5,3 s (a to je o 50 kg tezsi nez O3 RS, ale asi pomaha quattro).
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Bylo už pár testů v německých časopisech (autobild sportscars, sport auto). Výsledky z AB sportscars:ctrl_j píše: Po tom jsem vzdy taky patral a ta cisla co maji na MTM by me k podobne uprave moc nepresvedcila. Ale treba je to jen teoreticky vypocet a ne realita…
//P.S. Skodovka v ofiko materialech uvadi u 6MT varianty Vmax 248 km/h a 0-100 za 6,8 s.
//P.P.S. Audi S3 limo stock (221 kW) ma 0-100 za 5,3 s (a to je o 50 kg tezsi nez O3 RS, ale asi pomaha quattro).
GTI Performance DSG 230k/350Nm
0-100 - 6,0s
0-200 - 23,1s
ABT GTI DSG 290k/420Nm
0-100 - 6,1s
0-200 - 21,6s
S3 DSG 300k/380Nm
0-100 - 4,9s
0-200 - 19,0s
ABT Golf R DSG 400k/480Nm
0-100 - 4,4s
0-200 - 16,1s
oct. III combi 4x4 mám ve firmě už asi rok a půl a oko už si tak nějak zvyklo na její poněkud nezvyklé tvary (kabaň má zřejmě zdroj hooodně dobrýho matroše.... :smilling weedman:), neska sem na cestě viděl poprvé "live" scout III.gen a .... speciálně odzadu děs běs.... něco jako kdysi jezdily poface škody 105 na preface podvozku.... velké, masivní a široké tělo na úzkých kolech blízko u sebe... no hrůza.... btw, ta kola vypadala jako OEM schade... a ten scoutí deflektor na ní vypadá jako fušeřina DIY z Milotecu.... narozdíl od Scouta II.gen, který proporčně oku lahodí a vše na něm vypadá přirozeně a pěkně... za mně teda rozhodně
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
U me je to zatim tak, ze nejhezci skodovka je soucasna RS a pak hnedka aktualni scout
Mirek
Scoutem jsem jezdil týden před Štědrým dnem a to konkrétně s 2.0 TDI 135 KW 4x4 DSG a
Od 22KT/15 Mirrorlink od Bolera výš.
Od 22KT/15 Mirrorlink od Bolera výš.
Bez bodů