ty blázne to je fakt extra, někdo tak nekonečně blbej se fakt nevidí, až přemejšlim, jestli to neni troll, protože to neni možný.pavproch píše:úvodní příspěvek tohodle vlákna je imho fakt kchůůůůl.... a následné reakce ovšem taky stojí za přečtení...
tak jen souhrn perel, co z něj vypadly
- kurvení auta za 600k+ powerboxem za 1350...
- DPF tam neni kvůli tomu, aby zachytávalo rakovinotvorný sračky, co z toho auta lítaj, ale DPF jejich produkci zvyšuje, ergo odstraněním DPF získáme po emisní stránce čistší vozítko
- přehazování baterky z kufru dopředu k motoru, do vzniklýho prostoru v kufru dát nádrž (na naftu, ne LPG!!!! )
- dodatečná montáž stop/start kvůli úspoře paliva
- provoz auta s HCS (hydrocarbon cracking system) s očekávaným snížením spotřeby 20-40%
provoz na bionaftu nepočítam, bo to je každýho race. Tak nevim, kdo z vás to tam čet? Přišli jste si u toho taky jak Alenka v Říši? Připadá vám reálný, aby byl někdo vážně tak zadubenej? Já jsem teď někde u třináctý stránky a zbytek si necham na zejtra, to fakt za jeden den všechno vstřebat nejde . Co jsem koukal do dalších stránek, tak se tam pitvá to HCS, takže pokračování bude výživný taky. Co si o celym tom threadu myslíte?