FWD, AWD, RWD - výhody a nevýhody
Re: FWD, AWD, RWD - výhody a nevýhody
tak konkrétně na sněhu už vůbec nepamatuju někoho rychlého
EDIT teda jo, asi před třemi roky se mě jeden s pašíkem dokázal asi tři km v zatáčkách držet a to jsem tehdy i docela přidával, ale možná měl taky 4x4. Ovšem to byl jediný co kdy pamatuju, jinak nic, nic, nic.
A jsem přitom přesvědčený že nijak rychle nejezdím, pouze svižně
proč střelců nepotkám aspoň dvacet denně ?
EDIT teda jo, asi před třemi roky se mě jeden s pašíkem dokázal asi tři km v zatáčkách držet a to jsem tehdy i docela přidával, ale možná měl taky 4x4. Ovšem to byl jediný co kdy pamatuju, jinak nic, nic, nic.
zrejme tvuj pojem sviznosti muze byt uz tak daleko, ze pro jine by to byl onen "strelec"Vana píše:tak konkrétně na sněhu už vůbec nepamatuju někoho rychlého
kdybych jel jako střelec, musel bych okamžitě poznat že mám těžce nedotáčivé auto se kterým vlastně ani nejde jezdit
a přitom to nepociťuji,
takže jsem z toho furt jelen
a přitom to nepociťuji,
takže jsem z toho furt jelen
opet jsou na miste otazky, zda jsi schopen to poznat a hlavne, strelci jezdit prilis neumi, oni se spolehnou na techniku a elektroniku
samozřejmě může být vysvětlením že jsem nemehlo a nedotáčivost neumím poznat.
V tom případě to s ní ovšem tak tragické nejspíše nebude. To auto by přece mělo teoreticky jezdit jen rovně, každá zatáčka představovat stres a utrpení a přitom to ve skutečném provozu a při normálním využití nijak nevadí ani lopatám jako jsem já
V tom případě to s ní ovšem tak tragické nejspíše nebude. To auto by přece mělo teoreticky jezdit jen rovně, každá zatáčka představovat stres a utrpení a přitom to ve skutečném provozu a při normálním využití nijak nevadí ani lopatám jako jsem já
Zvlastne je ze moje Subaru je na suchom asfalte mierne nedotacave ale cim je povrch klskejsi tym viac sa stava neutralnym az mierne pretacavym...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
nevim co mas za subo, ale pokud nemas aktivni diferak se zmenou nastaveni prenosu momentu, tak nemas pravdu
goes: je to klasicky planetovy 50:50 s visko spojkou + zadny lamelovy samosvor.
pak si neumim predstavit tu pretacivost apod. kdyz ji nepomuzes silne volantem.
mam pocit za na klskom povrch sa skor zatvara ten zadny samosvor a to je dovod...