Lyžárna
Re: Lyžárna
tak....
byls to ty před chvílou v hažovicach?
byls to ty před chvílou v hažovicach?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Yo! Yo! Yo!
První šlapohybná brázda vyorána .... zároveň nastoupáno prvních asi 700metrů.... po roce a měsíci pičesím vynucené pauzy konečně zase ..... díky znalosti terénu a pečlivému výběru trasy od auta k autu na skijofkách (kameňačky) a kupodivu nedostaly ažtakmoc naprdel, i dyž dole je sotva 10cm prachu bez základu a nahoře není o moc víc... cestou dolu aji pár obloučků bylo, ale enem pár, zbytek cesty opatrně pluhem a jinými nečestnými způsoby dole kopcom (hrabě harrach apod)...
Ooooaachhhh..... konečně.....
A lelikož Vaněček to neska spustil aji na večerní, za cca hoďku du na druhou směnu.... :skiing smiley in plural:
První šlapohybná brázda vyorána .... zároveň nastoupáno prvních asi 700metrů.... po roce a měsíci pičesím vynucené pauzy konečně zase ..... díky znalosti terénu a pečlivému výběru trasy od auta k autu na skijofkách (kameňačky) a kupodivu nedostaly ažtakmoc naprdel, i dyž dole je sotva 10cm prachu bez základu a nahoře není o moc víc... cestou dolu aji pár obloučků bylo, ale enem pár, zbytek cesty opatrně pluhem a jinými nečestnými způsoby dole kopcom (hrabě harrach apod)...
Ooooaachhhh..... konečně.....
A lelikož Vaněček to neska spustil aji na večerní, za cca hoďku du na druhou směnu.... :skiing smiley in plural:
btw, do kopského sedla v tuto roční dobu to taky není legál (leda bys měl ČHS či OEAV a šel na tůru min II-III UIAA resp pod vedení oprávněného instruktora provádět zimní horolezecký výcvik)....Brus píše: a tam se nesmí
btw btw, mám jak ČHS, tak OEAV a VŽDY jdu na tůru uvedené obtížnosti nebo i těžší...
to bylo jen takové drobné zabloudění z trasy
ano byl jsem to já, všiml jsem si pozdě, ale též jsem zdravil
ano byl jsem to já, všiml jsem si pozdě, ale též jsem zdravil
Pravda vyděsí
já taky to prstisko zvedl na poslední chvíli...
pavproch neska na OF píše:takže asitakle: ráno sem se přinutil stát už všest.... a tradá nach Kněhyně z podolánek od holubů... od fčera přisypalo tak 5-10cm prachu, čili dole kolem 12-15, nahoře lehce přes 20cm... nahoru i dolu po lesních cestách (lesem sem to zkusil nad 1100mnm a prostě neeee), a díky znalosti terénu (čebrená okolo malé stolové což je lesní asphaltak bylo i asi milion obloučků.... __II
jo, a musím pochválit staré tělo, jaxem tu fčera psal, že sa brání, tak neska sem těch 700výškových vyběhnul jak špunt ze šampusu téměř bez zapocení a zadýchání.... :-.. O:) :mrgreen:
jo a nahoře byl zase krůt určitě pod mínus dvanáct a do teho dost vítr - chytlo mi to nozdry i líca, bradu kupodivu ne...
pavproch neska na OF.cz píše:Tak neska místo lyžovačky v Ta3 byla akoráth prozkoumávačka autem kde co....
Lomnica:všechna parkoviště narvaná, skoro všechno v provozu, uměliny je všude nasypáno dost, fronta u lanovky neúměrně malá množství aut... :-k přírodného sněhu do 5cm
celodenní lístek enem 38éček..
Ski Slovenská Ves: bomba sjezdovka relativně dobře vysněžená, přiměřeně lidu + nádherný výhled, přírodního sněhu 10-15cm
SkiBachledova - Jezersko: dole přírodního sněhu 10-12cm, kupodivu málo aut a ni moc lidí na sjezdovkách,
příjezd autem skrez dědinu Jezersko je bombastický (kerásná nová i stará dřevěnaá architektura, to celé zabalené do pocitu sedumdesátých), ne nedarmo mají dole cedulu "řetezy" (kterou sem díky xDrive samozřejmě ignoroval)
Ski Červený Kláštor: fajna sjezdovka, bohužel mimo provoz bo nemají umělinu, přírodního tak 5-10cm
Ski Litmanová: bomba areál, vypadá to tam supr, bohužel prý jezdí jen spodní dvě kratší sjezdovky - cca 15cm přírodního + umělina
No nic no, dem se úspěšně propít do nového roku a zítra pudem asi do Bachledovy
Btw, v některých dědinách okolo SL bylo sakra pěkně temno i dyž zářilo slunícko... :mrgreen:
Yo!
Se mi podařilo familii vykopat z betlí už před devátou a cca od půljedenácté sme SKORO SAMI hoblovali Ski Bachledova. Za celý den se vůbec neudělala žádná fronta, sjezdovky perfektně upravené, umělina že by ji skoro člověk nerozeznal od přírodního, prakticky žádné ledové plotny.... ooooaaachhhh to byla bomba.... akutváth... 4 lidi (oba děcuři už jezdáí za dospělé jízdné) na 3 hoďky = 92 éček.... ale stálo to za ty prachy.....
Wow!
Doufám, že zítra na Chopku to taky vyjde...
Se mi podařilo familii vykopat z betlí už před devátou a cca od půljedenácté sme SKORO SAMI hoblovali Ski Bachledova. Za celý den se vůbec neudělala žádná fronta, sjezdovky perfektně upravené, umělina že by ji skoro člověk nerozeznal od přírodního, prakticky žádné ledové plotny.... ooooaaachhhh to byla bomba.... akutváth... 4 lidi (oba děcuři už jezdáí za dospělé jízdné) na 3 hoďky = 92 éček.... ale stálo to za ty prachy.....
Wow!
Doufám, že zítra na Chopku to taky vyjde...
pavproch před chvílí na OF.cz píše:Yo, Yo, Yo!!!
Lanoffky na Chopku v tuto roční dobu otvárajú o puol děvjatej.... proto celá powderprochova familie tam dělala frontu u kasy už ve čtvrt... 138 é... ale byly to velmi dobře utracené peníze - CELÉ dopoledne sme s Jr. měli CELÝ jih (teda to, co je otevřené) prakticky SAMI PRO SEBE.... nekecám ještě o půl dvanácté tam byl místama mančestr.... po obědě sme přejeli na sever, bo začalo dunět jaxfińa a já začal mít starch, že bysme taky třeba nakonec museli špalat hore kopcom peši vo víchrici... imho nahoře na S straně (návětří) fučelo hrubo přes kilo.... taky asi v jednu uzapotvorili TwinLiner pre prielišný vietor.... popoludňajší sever, to byla katastrofa, pro lidi neblyo vidět na svah a všude ledové platně....
Ale to dopoledne na jihu, to byl balzám na duši..... :skiing smiley in plural: