VZKAZY
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: VZKAZY
Ono to bývá vcelku dobře promyšlené... V podstatě si obět ani nevšimne, že ti pomocníci jsou vlastně dva nebo tři.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak už vím, odkud pramení můj "kladný" vztah k pražákom.... má kořeny v šerém pravěku...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Děkuji tomu dobrákovi, co na mě blikl v protisměru dnes kolem páté na E50. Měl na kufru oranžový reflexní nápis antiradary.net? .cz? už nepamatuju . Ušetřil mi určitě pár kaček.
Tímto děkuji sat TV Syklink a TV Rebel za rozšíření mých hard rockovo - heavy metalových obzorů....
(čti: už třetí den nedělám nic jiného, než že sosám mp3 mně doposud neznámých nebo opomíjených bandů.... Slayer, w.a.s.p., UDO, Sinner....)
(čti: už třetí den nedělám nic jiného, než že sosám mp3 mně doposud neznámých nebo opomíjených bandů.... Slayer, w.a.s.p., UDO, Sinner....)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
1) když začne padat trochu sníh, tak to opravdu není na zadní světla do mlhy!
2) když začne padat trochu sníh, tak to opravdu je na to, aby si člověk přepnul světla z SPDS a svítil potkávačkama!
3) když začne padat trochu sníh, tak není potřeba obsadit všechny jízdní pruhy a jet v nich 50 - na dálnici!!!
4) když začne padat trochu sníh, tak je lepší, když někteří (ne)řidiči zůstanou raději doma nebo užijí MHD. Nám všem ostatním se náramně uleví!
2) když začne padat trochu sníh, tak to opravdu je na to, aby si člověk přepnul světla z SPDS a svítil potkávačkama!
3) když začne padat trochu sníh, tak není potřeba obsadit všechny jízdní pruhy a jet v nich 50 - na dálnici!!!
4) když začne padat trochu sníh, tak je lepší, když někteří (ne)řidiči zůstanou raději doma nebo užijí MHD. Nám všem ostatním se náramně uleví!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bod 1 a 2 mi fakt leze krkem. V zivote se snazim starat o sebe, popripade chapat i dementy, ale jak donutit ty pitomce, aby se naucili zachazet s osvetlenim svyho auta? Nijak.
Mirek
ad 4: taktak - neska sem jel z rožnova dom (asi 5km) snad 15 minut, bo přede mnů dědek fklobůku ve felicii (zřejmě na letních) - dyž sa moc odvázal, tak jel 25-30 .... a doprotifky furt něco jelo...