2008 VW Passat Variant 1.9 TDI DPF BlueMotion 77kW

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: 2008 VW Passat Variant 1.9 TDI DPF BlueMotion 77kW

Příspěvek od řidičBOB »

nejsou špatná...jenom se sešla partička ANTI koncern. Předpokládám, že ti doporučí obskurdnosti typu Alfa nebo Fiat :D
Já měl ve firmě 1.9TDI PD 77kW - najeto cca 320t km a jediný problém byl větrák u klimy a vytopený xenon.
Je samozřejmě pravda, že pohledat mezi Passaty dle požadavků, nebude žádný lehký úkol, ale najít určitě půjde...jenom to bude trvat dýl.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne ned 21 pro 20:13, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

taky si nemyslím, že by Konzern byl špatný.... taky sem měl ve firmě Oct. 1.9TDI 77kW PD - umřela ve 320 tisících, za celou dobu jen blbosti + 2x turbo....

a jelikož mám doma jak konzern, tak fiat, tak nemůžu bát nařčen ze zaujatosti... za mně konzern klidně, akorát (jak jsme psal výše) s vědomím toho, že konzern je v Reichu i kocourkově oblíben, proto i riziko podvodu je výrazně větší než u jiných značek, méně oblíbených...

@drs, neuvedls předpokládané použití, nájezd a tak, to se těžko radí/kecá do výběru motorízace...

a jen tak obecně naokraj: opravdu MÁLO OJETÝ prassat V PERFEKTNÍ KONDICI bude za velký penys, za který by se (možná) dala už i pořídit nějaká NOVÁ korea z nošovic či žiliny....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Třeba TADY jednoho máš. Ačka jsou sice profláklé, ale za podívání nic nedáš. Na obrázcích vypadá zachovale i zevnitř. Pokud to má servisku, tak i VW asi nebude problém dohledat servisní historii.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
drs
Adept autoškoly

Příspěvek od drs »

pavproch píše:taky si nemyslím, že by Konzern byl špatný.... taky sem měl ve firmě Oct. 1.9TDI 77kW PD - umřela ve 320 tisících, za celou dobu jen blbosti + 2x turbo....

a jelikož mám doma jak konzern, tak fiat, tak nemůžu bát nařčen ze zaujatosti... za mně konzern klidně, akorát (jak jsme psal výše) s vědomím toho, že konzern je v Reichu i kocourkově oblíben, proto i riziko podvodu je výrazně větší než u jiných značek, méně oblíbených...

@drs, neuvedls předpokládané použití, nájezd a tak, to se těžko radí/kecá do výběru motorízace...

a jen tak obecně naokraj: opravdu MÁLO OJETÝ prassat V PERFEKTNÍ KONDICI bude za velký penys, za který by se (možná) dala už i pořídit nějaká NOVÁ korea z nošovic či žiliny....
Ptal jsem se hlavně proto, abych nekoupil vozidlo s motorem, o kterém je obecně známo, že se nepovedl. Auta nesleduju, nedokážu to posoudit. Neočekávám nic extra, stačí dobrý standard a pokud možno spolehlivost. Auto bude sloužit jednak jako rodinný vůz (nájezd cca 10 000 km ročně, kratší vzdálenosti, občas dovolená v rámci evropy), dále na pracovní cesty po ČR (nájezd cca 20 - 30 000 km ročně).
drs
Adept autoškoly

Příspěvek od drs »

řidičBOB píše:Třeba TADY jednoho máš. Ačka jsou sice profláklé, ale za podívání nic nedáš. Na obrázcích vypadá zachovale i zevnitř. Pokud to má servisku, tak i VW asi nebude problém dohledat servisní historii.
Díky za tip, vypadá dobře. Je o cca 30 000 levnější a o 30 000 km jetější než ten, který jsem si vyhlédl v reichu. Tedy plus mínus to samé. Zajímavé je, že u áček nepíší nic o DPF, ale jinak je to stejný motor a taky bluemotion. Pravděpodobně to jen neuvedli ve specifikaci, nebo myslíte, že ten filtr skutečně nemá?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

BM verze DPF zcela jistě má...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

Sedmileta nafta a 110 najeto?

Pracovni cesty ktere platis sam nebo zamestnavatel? Jestli zamestnavatel tak nafta pozbyva smyslu.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

proč ne? Moje matka měla najeto za 7 let 24t km...je to málo pravděpodobné, ale stát se to může ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
drs
Adept autoškoly

Příspěvek od drs »

Jenyk píše:Sedmileta nafta a 110 najeto?

Pracovni cesty ktere platis sam nebo zamestnavatel? Jestli zamestnavatel tak nafta pozbyva smyslu.
Zaměstnavatel ne, do práce jezdím s kolegou, se kterým se skládám na phm a taky na provozní náklady auta.
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Koupil bych Passata 2,0 TDi-CR rok 2010 .Servisní historie je základ.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Odpovědět