Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Velký potlesk a pochvala pro Gebic užasná zákaznická podpora
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
jj, jejich podpora je fakt aspoň 200%.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
*VS: Neděs mě. Je to E50 Uherský Brod - Brno? Denně tama jezdím 110km/h. Tak sem zvědavý, kolik obálek mi příjde .
Žádná...teda maximálně ze stacionáru v míkovicích...jinak passat má samosběr a neposílají obálky
A ano...je to ta silnice
A ano...je to ta silnice
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Jo tam je ten pevný. O tom už ví asi každý. No stejně někdy za tím radarem stojí u toho potoka a měří i do protisměru .
Všichni o něm ví ale z 99% tam radar není a je tam jen prázdná budka
To bohužel jen tak poznat nejde, když nemám AR. Na tom úseku si prostě zpomalím. Spíš je větší šance, že je potkám na prvním sjezdu do Brodu (tam stává v poli bílé SUV bez označení se dvěma zelenýma mužíčkama na palubě). Nebo směrem od Brodu do Brna za mostem přes Hradiště v odstavném pruhu schované za tou zdí. Pak ještě rádi stojí na odpočívadle pro kamiony mezi Hradištěm a Buchlovicema, kde se cesta z Hradiště napojuje na E50. V posledním týdnu jsem je viděl 3x a to na té trase ujedu jen 60km denně. Prostě si před Vánocema chcou trošku nahonit prémie .
Bílé SUV žádné nemají... Jen bílou fábii combi
Přísahal bych, že to mělo tvář jako Nissan.