Povinná výbava - pojistky + žárovky
- GeneHawkins
- Letec
Re: Povinná výbava - pojistky + žárovky
To by mě v životě nenapadlo to použít. Vozím to s sebou samozřejmě jen kvůli policajtům.
Snad na to máš správce vozového parku, který ti mění žárovky a ani o tom nevíš. Jinak to samozřejmě není možné.řidičBOB píše:....Pravdou ale zůstává, že v životě už jsem něco málo kolem 2mio km najel, ŘP již nějaký pátek mám, ale žároffky/pojistky a podobnou havěť, jsem zatím nikdy nepotřeboval!
Já sice najel zatím jen ubohých 1,5 mil.km, ale žárovek i pojistek jsem už vyměnil spoustu.
- GeneHawkins
- Letec
No jo, ale proč to brát z povinné výbavy? Chceš to snad dělat někde na ulici???
Záleží na konkrétním případu. Něco jde vyměnit na ulici, něco raději až v garáži a se zatvrzelejšími kusy nezbývá než do servisu. Každé auto to má přece jinak Ale hodně žárovek jsem už vyměnil i na cestě
- GeneHawkins
- Letec
Z úplně prostého důvodu - nesvítily
@vana: bingo!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- GeneHawkins
- Letec
A to je důvod, jo? Že bych se na to nevy...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nemám správce autoparku. Vše měním v servisu. Když mi chcípne parkovačka, tak to počká, xenon stejně nevyměním a zadní ledky taky ne...
Každý se nějak živíme a já servisu rád nechám vydělat
Každý se nějak živíme a já servisu rád nechám vydělat
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak nevydělávám proto abych zbůhdarma sponzoroval servisy, i když jim větši věci samozřejmě přenechávám taky. Nicméně proč bych měl ztrácet čas cestou do servisu a zpět když si žárovku můžu vyměnit daleko rychleji sám ?
Kromě toho pokud se spálí žárovka po cestě v noci tak je hledání otevřeného servisu docela otížné. Samozřejmě dojet pár kiláků domů asi není takový problém, ale u delší cesty se svítící světla už docela šiknou.
Uff, ale nečekal bych že tu budeme řešit zrovna tohle
Kromě toho pokud se spálí žárovka po cestě v noci tak je hledání otevřeného servisu docela otížné. Samozřejmě dojet pár kiláků domů asi není takový problém, ale u delší cesty se svítící světla už docela šiknou.
Uff, ale nečekal bych že tu budeme řešit zrovna tohle