Povinná výbava - pojistky + žárovky
Povinná výbava - pojistky + žárovky
Dobrý den,
mám krátce auto Peugeot 206 (rok výroby 2002), jsem 3 majitel a je to moje první auto chybí mi tam ale náhradní elektrické pojistky a náhradní žárovky.
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá seznam pojistek / žárovek, které musím pořídit, aby policajti byli spokojení, popřípadě kde bych tyhle informace nalezl?
mám krátce auto Peugeot 206 (rok výroby 2002), jsem 3 majitel a je to moje první auto chybí mi tam ale náhradní elektrické pojistky a náhradní žárovky.
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá seznam pojistek / žárovek, které musím pořídit, aby policajti byli spokojení, popřípadě kde bych tyhle informace nalezl?
- GeneHawkins
- Letec
Re: Povinná výbava - pojistky + žárovky
Šmarjá kup nějakou sadu podle toho, co máš v hlavním světle (H1/H4/H7 nebo co já vím, co tam je) a hotovo.
Buď si to koupíš za draho v autorizáku, nebo zajdeš do nějakých autodílů a tam možná budou mít přímo sadu na 206, nebo ti to naskládají podle katalogu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
dobře, dík
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
BTW: myslíš, že policajt na silnici ví, co tam má P206 r.v. 2002 mít?
Mne jednou jebal, že nemám žárovku do hlavních (xenonových) světlometů...takže asi tak
Mne jednou jebal, že nemám žárovku do hlavních (xenonových) světlometů...takže asi tak
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jestli to policajt ví nebo ne je přece fuk, stejně je potřeba nakoupit ty žárovky, co na autě skutečně jsou. Jiné jsou k ničemu
taky si myslim, že žároffka a pojistky vozím s sebou hlavně proto, abych je v případě nouze i použil... takže můžu věnovat krásnou sadu historických žárovek ze Spartaka 404 (všecky ještě pěkně s bajonetem)... ale jen tomu, kdo se prokáže, že má spartaka... nebo octaviu (samozřejmě tu původní z 50-tých let)
@řB: jj, mně už PaCh yebal taky za chybějící náhradní xenonovou výbojku...
@řB: jj, mně už PaCh yebal taky za chybějící náhradní xenonovou výbojku...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
vana/pavproch: tak jasně, že to vozím, abych to použil... Pravdou ale zůstává, že v životě už jsem něco málo kolem 2mio km najel, ŘP již nějaký pátek mám, ale žároffky/pojistky a podobnou havěť, jsem zatím nikdy nepotřeboval!
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne ned 07 pro 18:56, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já už asi 3x žároffku a myslím 1x pojistku jo ...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já bejt tím sháněčem žárovek, tak se nejdřív vůbec ujistím, že když na to přijde, tak jsem schopen něco vyměnit.....Nevím jak u P206, ale znám dost aut, u kterejch se normální člověk na silnici s nějakejma výměnama vůbec nechytá....Takže pak stačí do pytlíku jen hromádka jakejchkoliv žárovek, aby měl PaCh radost tím to hasne....
Niko nadžanel ko kerdža