Cenově přijatelný kruto-sport
Cenově přijatelný kruto-sport
když se tady vyskytují inzeráty ala porsche za mega...
tak co takhle koutek pro sociály?
např zajímávé: Z3c, MX5, lotus elise, cooper works, RX-8, RX-7, 350z...
jízdní výkony na stopkách nás tady nemusí zajímat, stejně F1 jezdit asi nebudeme, tak proč nedávat inzeráty zajímavých aut, které umí vždy udělat rohlík od ucha k uchu?
tak co takhle koutek pro sociály?
např zajímávé: Z3c, MX5, lotus elise, cooper works, RX-8, RX-7, 350z...
jízdní výkony na stopkách nás tady nemusí zajímat, stejně F1 jezdit asi nebudeme, tak proč nedávat inzeráty zajímavých aut, které umí vždy udělat rohlík od ucha k uchu?
Slow and serious
Re: Cenově přijatelný kruto-sport
už tu máme podobné téma viz:
Ojete sportaky - zajimave nabidky
http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=15&t=174
prosím nekouskujte téma, pak se to bude lépe hledat a číst.V tomto tématu naleznete sporťáky od pár korun také. Viz třeba Z3M , nejen drahá auta.
díky
Acer.t
Ojete sportaky - zajimave nabidky
http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=15&t=174
prosím nekouskujte téma, pak se to bude lépe hledat a číst.V tomto tématu naleznete sporťáky od pár korun také. Viz třeba Z3M , nejen drahá auta.
díky
Acer.t
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
už samotný první příspěvek mluví o 200HP/t....
právě zde se domnívám, že by jisté kopírování tématu bylo vhondé... proto jsem ho i založil, protože jednoduše to nemá být o tom hledat extra rychlé auto na stopkách, ale hledat zábavu a to relativně lowcost.
btw: je mi to jedno, klidně smazat. Zahodit...
ale příjde mi trochu nesmyslné házet do jednoho pytle levnou Z3M za 0,75M třeba s MX5 za 150K...
právě zde se domnívám, že by jisté kopírování tématu bylo vhondé... proto jsem ho i založil, protože jednoduše to nemá být o tom hledat extra rychlé auto na stopkách, ale hledat zábavu a to relativně lowcost.
btw: je mi to jedno, klidně smazat. Zahodit...
ale příjde mi trochu nesmyslné házet do jednoho pytle levnou Z3M za 0,75M třeba s MX5 za 150K...
Slow and serious
proč ne, prostě levné sporťáky s levným provozem, ale vysokým fun indexem a nemusí to ani nutně lítat 300km/h...
jednoduše baby sporťáky.
jednoduše baby sporťáky.
Slow and serious
Jelikož se pohybuji mezi blázny a fanoušky Sunny GTI, kteří o tom autě ví víc než kdokoliv jiný v ČR, tak je to vzhledem k ceně opravdu velmi zábavná věc. Mnoho lidí Sunnyho nezná, proto jsou levná, mají velmi oblíbený a robustní dvoulitr SR20DE (který jde legálně (!) vyměnit za SR20VE - vysokootáčková atmosféra s variabilním časováním ventilů a 190hp - nebo SR20DET, což je oturbená verze), jsou to auta lehká (1100kg v sérii), mají dobrý podvozek (víceprvková zadní náprava) a docela spolehlivá, jednoduše za málo peněz hodně muziky.
Slušně vypadající kousek je například tento: http://www.sportovnivozy.cz/14645-nissa ... e-hradiste
Ale těch dobrých aut je samozřejmě více, já mám rád třeba BMW E30 a E36
Slušně vypadající kousek je například tento: http://www.sportovnivozy.cz/14645-nissa ... e-hradiste
Ale těch dobrých aut je samozřejmě více, já mám rád třeba BMW E30 a E36
Ain´t nobody got time for that
dnes mě to napadlo... vyměnit mini za MX 1,8 107kW... koupit hardtop.
lehké, relativně výkonné, vzadu samosvor... no není to nadhera?
lehké, relativně výkonné, vzadu samosvor... no není to nadhera?
Slow and serious
nejak mne to moc nebere
a tak je pravda, že by to Radka přestalo brat... a to je závažný důvod zůstat u něčeho, co ho bere
stejně si nic nekoupím, protože dycky vybírám dva roky a pak si ještě koupím chujovinu
stejně si nic nekoupím, protože dycky vybírám dva roky a pak si ještě koupím chujovinu
Slow and serious
kdyby jenom dva roky ted mas cerstve mini tak si ho uzivej