Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Na druhou stranu, jak jim to vlevo moc nejede, o to líp jim fungujou dálkové světla
Už sem si zvykl na tento světelný doprovod.
Už sem si zvykl na tento světelný doprovod.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
od doby co mám na autě pražské čísla, tak se množství těch, co mi ukazujou jak jim svítí dálkové zněkolikanásobilo
směrem na západ toho jevu ubývá, ale tady u nás na konci světa to má vliv zásadní
směrem na západ toho jevu ubývá, ale tady u nás na konci světa to má vliv zásadní
Pravda vyděsí
- GeneHawkins
- Letec
Šak se koukni na pavprocha...
já nevyblikávám... ani pražááááááááci ani pšonky....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- GeneHawkins
- Letec
Ale komplex z Pražáků máš slušnej...
Tak toho jsem si vůbec nevšiml. Jezdím teď na A značkách hlavně na Ostravsku a sem tam zavítám i na Valachy ale s nějakou averzí jsem se nesetkal.Brus píše:od doby co mám na autě pražské čísla, tak se množství těch, co mi ukazujou jak jim svítí dálkové zněkolikanásobilo
Teda jednou kousek od Valašských klobouk, kdy mi nějaká kunda vymalovala autoportrét na zadní blatník. Ale na Superbu jsem A značky ještě neměl...
Možná, že si toho jen více všímáš a doufáš, že jsi s A značkama zajímavější
2.9T RWD
Je to jasny, bud jezdis moc defenzivne nebo mas ns aute nalepku "já nésu pražák"HondaMan píše:Tak toho jsem si vůbec nevšiml. Jezdím teď na A značkách hlavně na Ostravsku a sem tam zavítám i na Valachy ale s nějakou averzí jsem se nesetkal.Brus píše:od doby co mám na autě pražské čísla, tak se množství těch, co mi ukazujou jak jim svítí dálkové zněkolikanásobilo
Teda jednou kousek od Valašských klobouk, kdy mi nějaká kunda vymalovala autoportrét na zadní blatník. Ale na Superbu jsem A značky ještě neměl...
Možná, že si toho jen více všímáš a doufáš, že jsi s A značkama zajímavější
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bond: názor Ace je zajímavý a já s ním souhlasím. Ale PČR by měla velmi pravděpodobně jiný názor...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jeste ze jejich nazor neni pravne zavazny parkrat uz jsem je v levym problikl, jednou me to stalo 2,5 a od te doby uz s nimi radeji nemluvimřidičBOB píše:Bond: názor Ace je zajímavý a já s ním souhlasím. Ale PČR by měla velmi pravděpodobně jiný názor...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna o tomhle "přestupku" bych s nimi na ulici taky nediskutoval.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time