Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Weeper
Mistr volantu

Re: Hon na piráty

Příspěvek od Weeper »

VS* a řidičBOB - vy jistě jako znalí manuálu k R10C, nic k tomu, jestli mezi radarovou hlavou a měřenym objektem může bejt překážka nebo nikoliv, připadně zda se ta umělohmotná přední maska nedá brát jako překážka? Vim, že jihlavskej Sup v ní ma kovový části, který jsou před hlavou odstraněný, ale samotná maska tam pořád je. Podle mě to je měření v rozporu s manuálem, tedy je neplatný.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Není v rozporu s manuálem.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Jelikož montáže provádí přímo fy. Ramet tak řešit špatnou montáž(v rozporu s návodem) je blbost... Vadí pouze kov
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Weeper píše:VS* a řidičBOB - vy jistě jako znalí manuálu k R10C, nic k tomu, jestli mezi radarovou hlavou a měřenym objektem může bejt překážka nebo nikoliv, připadně zda se ta umělohmotná přední maska nedá brát jako překážka? Vim, že jihlavskej Sup v ní ma kovový části, který jsou před hlavou odstraněný, ale samotná maska tam pořád je. Podle mě to je měření v rozporu s manuálem, tedy je neplatný.
U starších ramerů to problém byl u 10 podle toho ,co jsem četl a co je i vidět, to problém není. Stejný je to i u slovenských Fabií s Multanovou.

Analogicky - u pevné sady AR taky není problém pokud jsou v plastovým nárazníku, protože vlny tím bez problému projdou, kov je odráží ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Tak mě nejde vůbec o funkčnost (jinak by to tak nemontovali), ale o vyviňování se ve správnim řízení (samozřejmě to nebude jeden z hlavních bodů, ale hlavně podpůrnej). Pokud si dobře pamatuju, když jsem se k tomu manuálu dosta, tak tam bylo uvedený přávě to, že mezi radarovou hlavou a měřenym objektem nesmí bejt překážka. V závorce sice byly věci, co jsou těžko slučitelný s plastovou mřížkou (směrový sloupky, značky, patníky...), ale stejně - překážka jako překážka.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tady vůbec nejde o funkčnost a ani o návod k obsluze. Ten je totiž platný pro již namontovaný produkt a v žádném případě se tak nemůže klást za vinu operátorovi R10, že měřil v rozporu s návodem v případě, že je radarová hlava za mřížkou - to on přece nemůže nijak ovlivnit. Montáž je předmětem homologace.
Návod na obsluhu upravuje již samotný způsob měření.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
-vasek-
Autoškolák

Příspěvek od -vasek- »

řidičBOB píše:Nová hračka na pardubicku - Ramer10 \m/
http://www.rozhlas.cz/pardubice/zpravod ... a--1427542
Odkdy se můžou montovat majáky, stroboskopy, nebo co to vlastně v těch spds je přímo do světel? Vždycky jsem měl za to, že to je nedovolený zásah do konstrukce světel, díky kterému je pak auto nezpůsobilé k provozu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tahle montáž má asi víc zásadních problémů... Jak dole, tak ty predatory u A sloupků.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Kluci od Polizei si udělali hezký výlet :D
http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=356053&sId=&mId=
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Jen teda nechápu, co mají co skopčáci zasahovat na území jinýho státu. Nebo se na to vztahuje nějaká přihraniční spolupráce? Víte to někdo?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Odpovědět