Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
VS* a řidičBOB - vy jistě jako znalí manuálu k R10C, nic k tomu, jestli mezi radarovou hlavou a měřenym objektem může bejt překážka nebo nikoliv, připadně zda se ta umělohmotná přední maska nedá brát jako překážka? Vim, že jihlavskej Sup v ní ma kovový části, který jsou před hlavou odstraněný, ale samotná maska tam pořád je. Podle mě to je měření v rozporu s manuálem, tedy je neplatný.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Jelikož montáže provádí přímo fy. Ramet tak řešit špatnou montáž(v rozporu s návodem) je blbost... Vadí pouze kov
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
U starších ramerů to problém byl u 10 podle toho ,co jsem četl a co je i vidět, to problém není. Stejný je to i u slovenských Fabií s Multanovou.Weeper píše:VS* a řidičBOB - vy jistě jako znalí manuálu k R10C, nic k tomu, jestli mezi radarovou hlavou a měřenym objektem může bejt překážka nebo nikoliv, připadně zda se ta umělohmotná přední maska nedá brát jako překážka? Vim, že jihlavskej Sup v ní ma kovový části, který jsou před hlavou odstraněný, ale samotná maska tam pořád je. Podle mě to je měření v rozporu s manuálem, tedy je neplatný.
Analogicky - u pevné sady AR taky není problém pokud jsou v plastovým nárazníku, protože vlny tím bez problému projdou, kov je odráží
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Tak mě nejde vůbec o funkčnost (jinak by to tak nemontovali), ale o vyviňování se ve správnim řízení (samozřejmě to nebude jeden z hlavních bodů, ale hlavně podpůrnej). Pokud si dobře pamatuju, když jsem se k tomu manuálu dosta, tak tam bylo uvedený přávě to, že mezi radarovou hlavou a měřenym objektem nesmí bejt překážka. V závorce sice byly věci, co jsou těžko slučitelný s plastovou mřížkou (směrový sloupky, značky, patníky...), ale stejně - překážka jako překážka.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tady vůbec nejde o funkčnost a ani o návod k obsluze. Ten je totiž platný pro již namontovaný produkt a v žádném případě se tak nemůže klást za vinu operátorovi R10, že měřil v rozporu s návodem v případě, že je radarová hlava za mřížkou - to on přece nemůže nijak ovlivnit. Montáž je předmětem homologace.
Návod na obsluhu upravuje již samotný způsob měření.
Návod na obsluhu upravuje již samotný způsob měření.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Odkdy se můžou montovat majáky, stroboskopy, nebo co to vlastně v těch spds je přímo do světel? Vždycky jsem měl za to, že to je nedovolený zásah do konstrukce světel, díky kterému je pak auto nezpůsobilé k provozu.řidičBOB píše:Nová hračka na pardubicku - Ramer10
http://www.rozhlas.cz/pardubice/zpravod ... a--1427542
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tahle montáž má asi víc zásadních problémů... Jak dole, tak ty predatory u A sloupků.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kluci od Polizei si udělali hezký výlet
http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=356053&sId=&mId=
http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=356053&sId=&mId=
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jen teda nechápu, co mají co skopčáci zasahovat na území jinýho státu. Nebo se na to vztahuje nějaká přihraniční spolupráce? Víte to někdo?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).