Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Taky nemám s Němci nejlepší zkušenost. Navíc blinkr pro ně znamená automaticky přednost...
Ain´t nobody got time for that
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
retron: červená O1 kolem 50. km D1 nebo na průjezdu Brnem.
budík: jak jsem psal: DO Velký Beranov má 2x R36 s PolCamem a 1x Superb s Ramerem10
budík: jak jsem psal: DO Velký Beranov má 2x R36 s PolCamem a 1x Superb s Ramerem10
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A jsou to chroničtí levoproudaři.charger píše:Taky nemám s Němci nejlepší zkušenost. Navíc blinkr pro ně znamená automaticky přednost...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Uváděná A93 je v pohodě, tam je malý provoz a tam se ještě němci chovat uměj (stejně jako v ČR například od Olomouce na Ostravu). A při hustším provozu je to imho v Německu skutečně horší. Zrcátka zhruba stejně jako u nás (z nájezdu šup hned do levého navíc na neomezeném úseku) a bezdůvodná jízda v levém obdobná. Faktem je, že pablb který jede v levém, má za sebou kolonu tlačících se aut a kilometr před ním v pravém nic není se tam moc nevidí (a to u nás ano), ale odhad taky trochu chybí. Posledně mě málem k šílenství dovedl mistr ve Vianu, za kterým jsme jeli snad 20 km, předjížděl kolonu kamionů, s odstupy tak 150m a neuhýbal. A to měl za sebou několik aut (nové S4, 5er, E-kl), ale slušní němci na něj netlačili, tak vesele jel 140 na neomezeném úseku. Ostatní auta by jinak jely okolo 200.
A pravda je, že ohleduplnost němců, možná proto, že vidí cizí/českou SPZ je nulová. Potkal jsem i takové, co když kvůli mě museli byť jen na vteřinu sundat nohu z plynu, už se mohli zbláznit.
A pravda je, že ohleduplnost němců, možná proto, že vidí cizí/českou SPZ je nulová. Potkal jsem i takové, co když kvůli mě museli byť jen na vteřinu sundat nohu z plynu, už se mohli zbláznit.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nová hračka na pardubicku - Ramer10
http://www.rozhlas.cz/pardubice/zpravod ... a--1427542
http://www.rozhlas.cz/pardubice/zpravod ... a--1427542
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Co to je teďka za módu, že je bradavice za přední maskou chladiče (např. i B7 a jihlavskej Sup)? Není v manuálu, že mezi radarovou hlavou a měřenym objektem nesmí bejt žádná překážka?
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
tomu se říká maskování
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
předpokládám, že Ramer 10 je totéž co Ramer 7 nebo 9, čili "Ka" čili fklidu, am I right?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pp: přesně jak píšeš,není se čeho bát.Štěstí přeje připraveným.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nezapomínat ale na fakt, že může měřit i v pasivu...takže neztracet ostražitost
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time