BMW Divize
Re: BMW Divize
tak oni (v diskusii) primarne riesia mokre kosticky v centre. Tam je ta prilnavost skutocne miziva. Poznam to s 550i. Inak suhlas, na normalnej ceste aj za mokra je to len o spravnom davkovani plynu a s vypnutou stabilizaciou ten odpich je v cajku.Bond007 píše:ted sem s tim ujel par km a nakonec se z toho stava opravdu prijemny, denne pouzitelny a sakra rychly auto
Zajimavy je ze na to, ze to je turbo, se to da ,krasne decentne a prekvapive jednoduse riditelne, poslat bokem
Precetl jsem si diskusi k 435d a tak jezdim celej den bez stabilizace. Totalne mi hlava nebere jak muze mit někdo problém se na mokru rychle rozjet se zadokolkou.
E46 325i + E60 550i
Ale na mokrych kostkach to klouze i 4x4 bez vykonu. Jezdil sem skoro 2 mesice s 320xd a na mokru sem s tim rychlejsi rozhodne nebyl...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Páč sis to nepotunil šroubovákem .Bond007 píše:Ale na mokrych kostkach to klouze i 4x4 bez vykonu. Jezdil sem skoro 2 mesice s 320xd a na mokru sem s tim rychlejsi rozhodne nebyl...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
já teda s 330ix s trakcí rozhodně problém nemám, respektive, to už musí být kuwa kluzko, aby mi ESP začalo kecat do řízení (teda pokud ho nemám off)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ono ho staci u fwd vypnout a zjistis ze ta kontrolka blika uplne zbytecne vsak snad brzy uvidispavproch píše:já teda s 330ix s trakcí rozhodně problém nemám, respektive, to už musí být kuwa kluzko, aby mi ESP začalo kecat do řízení (teda pokud ho nemám off)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Tak asi budu zkracovat m4Zlika... sic to bude stát hrůzu peněz, vypadá to, že existuje možnost zkrácení o 16% (4,29->5,00). Bohužel to znamená i nevratnou úpravu konce kardanu u diffu (6 spojovacích šroubů místo jedné centrální matice)......
A dyž mohl M.Z. řezat a svařovat na skoro nové M135i, proč bych já nemoh udělat totéž na 5 let starém "střepu", že...
Asi do teho pudu....
A dyž mohl M.Z. řezat a svařovat na skoro nové M135i, proč bych já nemoh udělat totéž na 5 let starém "střepu", že...
Asi do teho pudu....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
nejede to nebo co?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!