Když nebude, tak si to doladí jak bude potřebovat...řidičBOB píše:Ale bude asi lepší než u nové 28i
BMW Divize
Re: BMW Divize
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
ted sem s tim ujel par km a nakonec se z toho stava opravdu prijemny, denne pouzitelny a sakra rychly auto
Zajimavy je ze na to, ze to je turbo, se to da ,krasne decentne a prekvapive jednoduse riditelne, poslat bokem
Precetl jsem si diskusi k 435d a tak jezdim celej den bez stabilizace. Totalne mi hlava nebere jak muze mit někdo problém se na mokru rychle rozjet se zadokolkou.
Zajimavy je ze na to, ze to je turbo, se to da ,krasne decentne a prekvapive jednoduse riditelne, poslat bokem
Precetl jsem si diskusi k 435d a tak jezdim celej den bez stabilizace. Totalne mi hlava nebere jak muze mit někdo problém se na mokru rychle rozjet se zadokolkou.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
to je problém v hlavě
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Taky to moc nechápu, zvlášť když tam má samosvor...Bond007 píše:
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
A v noháchArnie J píše:to je problém v hlavě
Asi tě nepotěším, je na převodovce, jestli se k němu dá dostat z interieru netuším. viz obrázek číslo 7 a 8.Bond007 píše:...Teď ještě zbývá najít snímač polohy řadící páky, abych mohl odpojit automatický meziplyny. Netuší někdo kde bych ho mohl najít?
Taky mi to přijde trochu přitažený za vlasy. Holt tam musí poslat jen tolik, kolik to unese, když nechce odjíždět bokem. Pokud to neumí/nebaví ho to/nechce je pro něj AWD lepší volbou.M.Z. píše:Taky to moc nechápu, zvlášť když tam má samosvor...Bond007 píše:
http://moje.auto.cz/MrBeranek/alpina.html
RWD
Neni to Tomas Beran? podle aut by to sedelod1.8t píše:Taky mi to přijde trochu přitažený za vlasy. Holt tam musí poslat jen tolik, kolik to unese, když nechce odjíždět bokem. Pokud to neumí/nebaví ho to/nechce je pro něj AWD lepší volbou.M.Z. píše:Taky to moc nechápu, zvlášť když tam má samosvor...Bond007 píše:
http://moje.auto.cz/MrBeranek/alpina.html
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW