Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
Vzkaz sice pěkný...ale to by sama policie nesměla jezdit vlevo nebo uprostředA vzkaz pro policii: Jestli máte málo „čárek“ za ulovené přestupky, lovte ty, co nejezdí vpravo. A pořádně je zkasírujte! Dálnice snad pak budou průjezdnější, a bez rozšiřování.
Zdroj: http://auto.idnes.cz/jizda-v-prostredni ... clanek-box
viz: http://www.autoforum.cz/bleskovky/levy- ... ruh-video/
BTW: po dotazu na PP jsem zjistil, že důstojníci ve vozidle na videu se cítili ohroženi chováním řidiče s kamerou - jak konkrétně, mi nesdělili. Že jeli předpisovou rychlostí a tudíž je neměl kdo předjíždět. V žádnem případě nepochybili. Nebylo mi ale vysvětleno, proč při pocitu ohrožení nezvolili možnosti, které jim umožňuje zákon - užití výstražných světel modré barvy, světelného nápisu STOP nebo použití vysílačky k přivolání hlídky DS. Asi bylo lepší zcela bezdůvodně blokovat levý pruh.
Na lidi v důstojnických hodnostech vcelku ubohé, řekl bych, až debilní chování.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne sob 22 lis 18:30, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
včera sem ty trouby potkal na magine u Roztyl cerny Variant 2AP, jsou rozpoznatelny na sto metru a evidentne uz dost proflakly, pze vsichni jeli svorne 50-54 a nikdo se neodvazil je predjet ale co jsem si vsiml uz podruhe, tak maji evidentne nejaky interni predpis nekoho odchytnout v ramci jednoho useku stuj co stuj, a kdyz ne kvuli rychlosti tak kvuli pasum, tentokrat to odnesl chudak postarsi mesík v postarsi felaci, který jel pro sichr 45.
Blbý dotaz: co je to PP?
Joo, pokud si ani levoproudar v policejni uniforme neni vedom protipravniho jednani, je to tezky.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přece nechtěl, aby ostatní nedodržovali rychlost, když on jede 80 a ostatní kolem něj lítají! Chápu, že to musí být hodně frustrující - ale měl se dát k DS a tak by se dostal i k měření rychlosti.
Takhle je to jenom blbý vychovávač v unifromě, který ovšem sám hrubě porušuje rovnou několik ustanovení zákona, který na videu tak obhajuje. Blbec.
Takhle je to jenom blbý vychovávač v unifromě, který ovšem sám hrubě porušuje rovnou několik ustanovení zákona, který na videu tak obhajuje. Blbec.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Straznik neznajici zakony, proc me to vubec neprekvapuje?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k