zprostredkuje ti racelogic to zbytecny akuticky divadlo a podobny věci?jarka píše:Chlapy, já vím že tu budu v menšině, ale vás to fakt baví sledovat tyhlety videa tachometrů??? Mě to pořád neskutečně sejří, když by stačil jeden graf z racelogicu... Jinak to samo jede krutě.
BMW Divize
Re: BMW Divize
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
bond: upřímě, to je jen divadlo, který stejně video nezprostředkuje reálně (takže to má pro mě relativně malou váhu). Pokud chci realitu, kterou můžu poměřit s něčím co znám a utvořit si tak reálný obraz, tak prostě potřebuju čísla... Ale to je moje úchylka a učím se s tím žít .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
bond: Dneska jsem u konkurence af (drajf) narazil na pěkný test nový M3. Co mě zaujalo tak bylo to, že vyzdvihovali posílený závodní charakter v nejostřejším nastavení. Je to tak? Jinak tam byl v rámci reportáže i záznam zrychlení M3 pěkně ze zadu a zvučí to hezky i bez repráků.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
ešče jeden zážitek z nešního cestování... na I/56 hned na výjezdu z Ovy směr FM sem předjel 330i (nemělo to značení, nicméně mělo to dvě koncovky výfuku vlevo, takže to ještě mohlo být i 330d, nic slabšího ni, podle toho jak mu to jelo) e90 ve zlaté metalíze poface .... zřejmě ho 316i na prdelce pěkně vydráždilo, taxa za mě nalepil a chtěl mi ukázat .... což zase vydráždilo mě... takže sem se mu snažil odskočit.... marně... a on sa mě zase marně snažil předjet.... prostě plichta .... asi to fakt bylo 330i...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A pak jel hned do servisu, že mu to nějak netáhne, když nemohl dát 316i.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jaxme tak jeli poněkud nepředpisově, tak se před náma objevila Oct. I combi 2.0TDi chvilku sa snažil před náma (čadilo mu to jaxfiňa, asi to měl poštelovaný) a paxa uhnul.... asitak ešče půl hodiny sem v autě čuchal, co sa mi tam kde pálí... asi to krapet utavil, no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Otazkou je co povazuji za posileny zavodni charakter Neznam totiz prakticky charakter jinyho rezimu nez sport plus, protoze v jakymkoli jinym nastaveni me totalne vytaci automaticky meziplyny. U Sport+ me zase vytaci ten otresnej umelej zvuk, ale na ten se da zvyknout, na meziplyny ne.jarka píše:bond: Dneska jsem u konkurence af (drajf) narazil na pěkný test nový M3. Co mě zaujalo tak bylo to, že vyzdvihovali posílený závodní charakter v nejostřejším nastavení. Je to tak? Jinak tam byl v rámci reportáže i záznam zrychlení M3 pěkně ze zadu a zvučí to hezky i bez repráků.
Zvuk peknej neni ani zvenku ani zevnitr, zvuk motoru neni prakticky zadnej. Zvenku dela zvuk zbytecne hlasitej vyfuk a uvnitr vyfuk + repraky. Zbyva mi nejakych 7k km do servisu a pak doufam ze se vetsina z tech kravin podari vypnut.
Podvozek funguje skvele na idealnim povrchu, ale jakmile jsou nekde koleje, dost to taha za volant. Pricny nerovnosti to taky nezvlada uplne noblesne, ale nekde jsem cetl ze na podvozku nejsou kvuli lepsi zpetne vazbe silentbolky, tak to muze byt tim.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
O těch unibalech to říkali v tom "drajfu" taky, resp. říkali že na zadku nemá silentbloky.
bond: ale to že se to chytá kolejí a tahá za volant je snad normální - pokud jsou široký gumy a agresivnější geo, tak to snad ani jinak nejde. Prostě něco za něco. Mě trochu vyhraněnější charakter naopak přijde sympatický - čím dál víc se začínám těšit na af test .
bond: ale to že se to chytá kolejí a tahá za volant je snad normální - pokud jsou široký gumy a agresivnější geo, tak to snad ani jinak nejde. Prostě něco za něco. Mě trochu vyhraněnější charakter naopak přijde sympatický - čím dál víc se začínám těšit na af test .
M3 e46, e92, z4m, 550i timhle neduhem netrpely a zamerenim i obutim se zasadne nelisily... Spis mi to prijde jedns z dalsich blbosti aby to pusobilo ostreji. Hlavne to neni sladeny s precitlivelou stabilizaci, ktera do toho pak porad, treba pri predjizdeni na mirne zvlnene silnici, necitlive hrabe.
Nechci aby to vyznelo ze to je spatny auto, jen se pri jeho vyvoji spousta casu stravila nad vymyslenim radobyefektnich ptakovin
Nechci aby to vyznelo ze to je spatny auto, jen se pri jeho vyvoji spousta casu stravila nad vymyslenim radobyefektnich ptakovin
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW