BMW Divize
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
PS: Pacient to prezil a ma sa cile k svetu
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
na bmwklubu.cz se objevil dotaz ohledně přílišné rychlosti opotřebení brz. desek na e91, což mě vedlo k sepsání podobného dotazu:
pavproch píše:Přidám se se svým "pseudo-problémem" podobného charakteru:
330ix e91
Mám upgradované přední brzdy (z 335i) tj. 348/30mm.
Brembo kotouče
OEM desky a čidlo opotřebení
Po montáži desek jsem vyresetoval interval př. brzd na BC (nikoli pomocí diag!) a ..... místo očekávaných 50000km mi tam naskočilo jenom 15000 a od té doby to poctivě odčítá na každý ujetý tisíc km jednu tisícovku.... aktuálně mi to ukazuje už jen 8000km do výměny, přičemž desky i kotouče jsou sotva zajeté a z desek neubylo víc než milimetr....
Kde může být problém ?
Mám to zkusit resetovat skrz diag?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ramena mě pravděpodobně čekají taky Kde jsi je sháněl?Snowman000 píše:Dneska operujeme
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No mal som ich z autodielyDS...104ojro s dph kus bez zadneho silentbloky Meyle HOD
Do zadneho silacu ide cerveny strongflex (60ojro) (v case montovania este cestoval ).
Hlavnym priznakom bola neskutocna citlivost na kolaje, ta je uz takmer fuc
Do zadneho silacu ide cerveny strongflex (60ojro) (v case montovania este cestoval ).
Hlavnym priznakom bola neskutocna citlivost na kolaje, ta je uz takmer fuc
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
-
- Pan Řidič
Nevím, já mám furt ty původní... Už hodně dlouho a ještě mi zbývá snad 20k km při našem současném stylu jízdy.pavproch píše:na bmwklubu.cz se objevil dotaz ohledně přílišné rychlosti opotřebení brz. desek na e91, což mě vedlo k sepsání podobného dotazu:
pavproch píše:Přidám se se svým "pseudo-problémem" podobného charakteru:
330ix e91
Mám upgradované přední brzdy (z 335i) tj. 348/30mm.
Brembo kotouče
OEM desky a čidlo opotřebení
Po montáži desek jsem vyresetoval interval př. brzd na BC (nikoli pomocí diag!) a ..... místo očekávaných 50000km mi tam naskočilo jenom 15000 a od té doby to poctivě odčítá na každý ujetý tisíc km jednu tisícovku.... aktuálně mi to ukazuje už jen 8000km do výměny, přičemž desky i kotouče jsou sotva zajeté a z desek neubylo víc než milimetr....
Kde může být problém ?
Mám to zkusit resetovat skrz diag?
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=50536
Dík.
Zajímavé postřehy z teho odkazu:
1. bude třeba sa kuknůť na piny v konektoru senzoru, může být jeden ohnutý
2. dá sa to oyebat dočasným připojením nového senzoru, resetem a pak přepojením starého
3. dá sa to oyebat kompletně a natrvalo ato ustřihnutím vodiče k senzoru a propojením drátů
Zajímavé postřehy z teho odkazu:
1. bude třeba sa kuknůť na piny v konektoru senzoru, může být jeden ohnutý
2. dá sa to oyebat dočasným připojením nového senzoru, resetem a pak přepojením starého
3. dá sa to oyebat kompletně a natrvalo ato ustřihnutím vodiče k senzoru a propojením drátů
notywoe, to je šrumec....ešče, že mi zafungoval pud sebezáchovy a že sme to neobjednal.... to by bylo na teho fitpaldiho ve mně kuwa moc rychlé.... akorát - nejsou první 1 až 2 sekundy rozjezdu (od cca 23-té sekundy, cca 0-50kmph) nějaké pomalé? dál už to pak leztí jak zběsilé...
@007: přesto prosebníček.... mohl bych se někdy opovážit? na chvilku a pomalu... slibuju...
@007: přesto prosebníček.... mohl bych se někdy opovážit? na chvilku a pomalu... slibuju...