Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
ve tři odpoledne sem se dozvěděl, že musím žehlit průser v Kolíně... fčíl už sem zase doma, a to sem ten průser na místě žehlil asi hodinu... takže byl krapet zrychlený přesun tam a zpět = 550km/5:45 jízdního času (něco dálnice , neco I. třřída a něco potmě na slepáka rallye po okreskách) = průměr skoro přesně 12.... moc sem se s tím nemazlil.... asi 3-4x mě ESP pěkně vyfackalo.... za to můžou ty zimní..... a silný boční vítr....
jo a pro marva: od cedule k ceduli fčíl asi za 6 minut, možná míň.... a to sem se ešče krz celou zašovou musel šourat předpisově za cajtama....
jo a pro marva: od cedule k ceduli fčíl asi za 6 minut, možná míň.... a to sem se ešče krz celou zašovou musel šourat předpisově za cajtama....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
praha vrchem. dálnice do ol jsem jel v rámci možností pořád plný, viz avatar, dále jsem dálnice držel tempomat na 183, okresky tak nějak svižně jak to šlo v pátek přes oběd. 320km za 3:05. a spotřeba podle PP 8,9 (ještě v mohelnici to byl lehce přes 10).
Pravda vyděsí
hmmmm, to 2.0 TSI EA288 fakt moc nežere....
320@3:05 = průměr 104kmph
já jel v úterý v noci Kolín Rožnov (275km) za 2:40 = průměr 104 s průměrem 12 na sto.... je ale fakt, že nejvíc sem to "prasil" okreskama (přes žleby, seč, trhovou kamenici) a po I/34, jak sem najel na I/35 a potem na D1/D47, taxem sice zvýšil rychlost ale snížil dynamiku - prostě furt tacho/tempomat 180....
já jel v úterý v noci Kolín Rožnov (275km) za 2:40 = průměr 104 s průměrem 12 na sto.... je ale fakt, že nejvíc sem to "prasil" okreskama (přes žleby, seč, trhovou kamenici) a po I/34, jak sem najel na I/35 a potem na D1/D47, taxem sice zvýšil rychlost ale snížil dynamiku - prostě furt tacho/tempomat 180....
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
460km - 3:42... cca 70% dialnica (+160km/h, taktiez jeden vylet na obmedzovac na 5.st), cca 27% mimo mesto(+120km/h) = 10,7l
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já jsem jel v pátek z Ostravy do Kolína (přes Mohelnici a HK) s průměrem 111 (293km za cca 2:40) za 6,8/100.pavproch píše:hmmmm, to 2.0 TSI EA288 fakt moc nežere....
OIII 2.0TDI 110kw
Ale spotřeba TSI je vážně pěkná
2.9T RWD
@HM: do spotřeby si zapoměl dopočítat povinné špunty do uší....
Chipnuta 77 -> 93? (nebo patrilo 63, i kdyz ta se myslim s DSG nenabizela)řidičBOB píše:Golf Variant 1.2TSI DSG 93kW
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Musím uznat, že spotřeba 1.2TSI 7DSG je fascinující. Navíc ticho na palubě jako bonus.