BMW Divize
Re: BMW Divize
Vies za tie prachy by to mohlo aspon 200tis vydrzat bez problemov Jasne je to raz len stroj a ma narok pokazit sa kedykolvek Nasiel som u vas nejaku firmu Kaps Tak to poslem tomu co si odomna sedmu kupil Je mi ho luto nepotesi to chcem mu pomoct Pretoze viem ako som sa o to auto staral a stym ho aj predaval ze si klekne bolo niekde len vo hviezdach
za ty prachy by to melo vydrzet milion kilometru, ale je to jenom stroj a ten ma narok na to, aby se porouchal at stoji 1 korunu nebo 1 miliardu.richard74 píše:Vies za tie prachy by to mohlo aspon 200tis vydrzat bez problemov Jasne je to raz len stroj a ma narok pokazit sa kedykolvek Nasiel som u vas nejaku firmu Kaps Tak to poslem tomu co si odomna sedmu kupil Je mi ho luto nepotesi to chcem mu pomoct Pretoze viem ako som sa o to auto staral a stym ho aj predaval ze si klekne bolo niekde len vo hviezdach
goes: mas zvlastnu logiku, keby si povedal sa moze nieco pokazit tak to pochopim. Ale mat narok sa pokazit...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
pavproch: Uctiva poklona Pouziji slogan jednoho slovenskeho operatora: Najlepsi idu za nami
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
pavproch: Buď Mezi námi Wítán
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
a fčíl troška nostalgie (ref podpis pjandy) - bohužel už brzo budeme i u báwa nostalgicky vzpomínat na staré dobré zlaté časy R6... ať žije brusel!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Neco malo k budoucnosti BMW
http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-b ... e-jednicky
Na nic jineho nez nostalgii to nevypada
http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-b ... e-jednicky
Na nic jineho nez nostalgii to nevypada
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
uznávám, že dostat z 1.5litru objemu (komerčního motoru, který musí aspoň ty dva roky záruky vydržet) 150kW vypadá hezky (na papíře), ale.... nějak mi prostě to "turboHTP" k modrobílé vrtuli (ani v "malých číslech") nepasuje....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.