Za kolik jezdíte s dieselem?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Za kolik jezdíte s dieselem?
...a taky si troufám tvrdit, že to asi bude víc než 9 km.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
od cedule konec Vm po ceduli začátek RPR to o moc víc nebude... až tama pojedu a zpomenu si, tak to zkusím změřit
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Měl jsem to velký a nechtělo se mi to resizovat. Tak příště.
Evidentně je to tu samý odborník na tuto trasu. Rychlost je imho standardní, na této trase běžně jezdí kolona 70-80, obce + kratší stání při rozjezdu a dojezdu do cíle hodí tento průměr. A trasa, Bobe evidentně máš najeto, potvrzuju, že cíl cesty byl už v Hrachovci. A start od OMV na konci RPR.
Evidentně je to tu samý odborník na tuto trasu. Rychlost je imho standardní, na této trase běžně jezdí kolona 70-80, obce + kratší stání při rozjezdu a dojezdu do cíle hodí tento průměr. A trasa, Bobe evidentně máš najeto, potvrzuju, že cíl cesty byl už v Hrachovci. A start od OMV na konci RPR.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to není o resizu, ale tlačítku, které je rovnou v nabídce - takže ještě jednou: "umístit do příspěvku"
Takhle je to opravdu velmi, ale velmi nepřehledné
Takhle je to opravdu velmi, ale velmi nepřehledné
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne úte 11 lis 21:14, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ale to je nefér, tys je z kopca....
hele, já su tu doma, tak snad možu říct, že tu trasu znám, ni? pravda nejezdím ji denně, jen asi obden, zato třeba i 2x...
hele, já su tu doma, tak snad možu říct, že tu trasu znám, ni? pravda nejezdím ji denně, jen asi obden, zato třeba i 2x...
Ale nepochopil jsem, jak jsi myslel ten průměr. Jako moc nebo málo ? Když jezdívám z Prahy, tak mi přijde, že na tomto úseku a v Hranicích jezdí lidi nejvíc připosraně, 60-70 naprosto běžně, v Hranicích (městě) 40.
jinak ale 3.3 je teda fakt ECO výsledek.... tos ale asi nevyjížděl hned po studeným stratu, ale už se zahřátým autem/motorem, ni?
59 považuju ve špičce za supr vysoký průměr....
já největší eco, co sem kdy zajel bylo 4.3 nebo 4.5 nebo tak nějak @220km při jedné cestě z ta3 domů (PP-RK-ZA-BY a přes kopec dom), kdy byl provoz jak kráva (nedalo sa předjíždět, ale kolona jela velmi plynule 70-90) - ocz II. 1.9TDI 4x4
59 považuju ve špičce za supr vysoký průměr....
já největší eco, co sem kdy zajel bylo 4.3 nebo 4.5 nebo tak nějak @220km při jedné cestě z ta3 domů (PP-RK-ZA-BY a přes kopec dom), kdy byl provoz jak kráva (nedalo sa předjíždět, ale kolona jela velmi plynule 70-90) - ocz II. 1.9TDI 4x4
Hádáš správně, motor byl zahřátý (cesta přes Soláň). Tohle byl extrém, minimum brždění a předvídavá jízda. Ale je pravda, že to umí být efektivní při plynulém plachtění po okreskách. Má to poměrně velkou setrvačnost a ty dlouhé kvalty hodně pomáhají udržovat rychlost. Na německých okreskách (110 mimo a 80 v obci s lokální úpravou na 70) a plynulá jízda (bez nutnosti předjíždět experty co jezdí 70 mimo obec jak u nás) jsem běžně jezdil za 4,2l. Ale jakmile jízda není plynulá, víc se šlape na plyn, tak už to neumí jezdit za tolik co 1.9TDI.
tak od cedule k ceduli je to přesně 9700m...