BMW Divize
Re: BMW Divize
Brzdy mam standard a zdaji se byt ok, jen po zahrati huci, klasika asi u vsech vrtanych co jsem mel. Karbony jsem chtel, ale cens plus to jak to moc nebrzdi za studena me presvedcilo ze je nepotrebuju
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ok. ale svest se nenecham. Ten trojebus co mi posledne skoncil 10 cm od hlavy mi stacil
Koukam ze to byl tak silnej zazitek ze si ho ani po 9 letech nezapomelgoes píše:ok. ale svest se nenecham. Ten trojebus co mi posledne skoncil 10 cm od hlavy mi stacil
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
kazdy den se s tim obrazem probouzim zpoceny a nevyspany
Trojebus 10cm od hlavy?
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Ja si ten detail uz uplne nepamatuju, akorat vim, ze se chtel vesrat do pruhu ve kterem z kopce jel rozdovadeny Trolejbus. A bond tam najel a ja sedel vzadu za spolujezdcem. Jenze diky kolone se tam uz nevesel a zustatl stat sikmo v pruhu. A Trolejbus na to dupnul, brzdil usima, ocima a nevim cim jeste a jak zastavil a ja mel oprene hlavo o okno hruzou, tak asi 20 cm od doho okna a me hlavy jsem mel predni roh trolejbusu...
na druhou stranu jsem na ty motokary dojeli nacas
na druhou stranu jsem na ty motokary dojeli nacas
Napred 10cm, pak 20 a ve vydledku z toho bylo jen normalni ZIPovani, jen dneska by to asi bylo v krimizpravachWeeper píše: Trojebus 10cm od hlavy?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
tak dnes jsme to prezili, z celkove doby cesty jsem se bal k posrani asi jen 30%, zbytek jsem se jenom desne bal jede to pekne, zvuk dobry, dle meho dobra volba
výborné, sofistikované vozidlo
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!