Vybiram auto pro manzelku. Budget mam max. 900tis bez DPH. Doted jezdila v CX7 a rada by zustala v aute s "vetsim rozhledem" . Pravda je, ze 4x4 se bude hodit na hory i me. Nasel jsem nabidku na novy VW Touareg, ktery se vejde s par prvkama vybavy a se slevou do budgetu. Protoze SUV nemam moc zmapovane, existuje lepsi nabidka na obdobne velke SUV a neni to SantaFe?
Mozna by prichazel v uvahu i nejaky allroad, ale passat stoji skoro to same co Touareg...
Auto pro manzelku
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Auto pro manzelku
U Touaregu pozor na výbavu - určitě nevynechat vzduchový podvozek. Turek bez něj je skákavá koza a jízdní komfort stojí, jak by řekl ožrala z Hradu, za hovno. Nějaký dement na Importu totiž, pro dealerskou síť, objednal nové Turky za 1,7mio a ani jeden z nich nemá vzduch.
Mě osobně se líbí nový X-Trail - což je proti staré verzi hodně velký pokrok jak uvnitř, tak exteriérově. Jediný problém tam je, že pouze 1.6dCi
Takže, když se vrátíme nohama na zem, tak v této ceně bych se asi snažil sehnat něco normálního - a tady mi vychází (kromě toho Turka) JEEP GCH. Pořádnej motor, vzduch a slušná výbava.
Mě osobně se líbí nový X-Trail - což je proti staré verzi hodně velký pokrok jak uvnitř, tak exteriérově. Jediný problém tam je, že pouze 1.6dCi
Takže, když se vrátíme nohama na zem, tak v této ceně bych se asi snažil sehnat něco normálního - a tady mi vychází (kromě toho Turka) JEEP GCH. Pořádnej motor, vzduch a slušná výbava.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Re: Auto pro manzelku
U nomada vzduch nejde. Budu se v nem muset projet, jeste vic skakave nez CX7 si nedokazu predstavit.
Na Jeepa jsem koukal, ale zakladni verze me moc neoslovila. Vzduch je az ve treti vybave a ta je cenove mimo. Co jsem orientacne koukal na web, tak propad ceny bude u GCH mnohem vetsi.
Zkusim se kouknout na japonce, ale uz se mi moc do nich nechce. Platil jsem par dilu po zaruce ze sveho a ty ceny jsou nekde jinde nez u EU aut. Plus se vse objednava a pak se ceka a ceka ... servisy docela tragedie(alespon u Mazdy)
Na Jeepa jsem koukal, ale zakladni verze me moc neoslovila. Vzduch je az ve treti vybave a ta je cenove mimo. Co jsem orientacne koukal na web, tak propad ceny bude u GCH mnohem vetsi.
Zkusim se kouknout na japonce, ale uz se mi moc do nich nechce. Platil jsem par dilu po zaruce ze sveho a ty ceny jsou nekde jinde nez u EU aut. Plus se vse objednava a pak se ceka a ceka ... servisy docela tragedie(alespon u Mazdy)