BMW Divize
Re: BMW Divize
Zrovna sedim s kamosem co si hraje s novym bmw a u nove M3 jde zvednout max speed na 320, ale ma to pry omezeni 10moto hodin čili se to musí dělat na začatku, kdyz se to prejede musí se měnit ŘJ.. start stop jde mimo jine prý taky vypnout na pořad
SSS - vdechne tě do života
asi starnu, ale myslim ze kvůli zarukam a pod mi staci tech 280Moucha píše:Zrovna sedim s kamosem co si hraje s novym bmw a u nove M3 jde zvednout max speed na 320, ale ma to pry omezeni 10moto hodin čili se to musí dělat na začatku, kdyz se to prejede musí se měnit ŘJ.. start stop jde mimo jine prý taky vypnout na pořad
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Bond007 píše:po 5300km za volantem musim rict ze to auto je dobry, ale tri zasadni věci me stvou vic a vic. Nejhorsi na tom je, ze by stacily tri policka v nejakym menu, a vse by slo vypnout.
1) automaticky meziplyny - proboha proc?
2) start/stop - at mi někdo envyklada jak je to vychytany když to je schopny vypnout motor po minute jizdy, nechat ho dve vteriny vypnutej a potom ho zas automaticky nahodit
3) zvuk - divadlo uvnitř z repraku je absolutne zbytecny a jen obtezuje. Ten cirkus z venku je absolutne uchylnej. Včera jsem narazil na jednoho majitele M3 E92 a navzájem se povozili. Ten zvuk, kultura a charakter V8 je bezchybenej, Vedle toho je R6T jak vesnicka diskotekova mlaticka, která da ale bohužel tomu elegantnímu V8 atletovi prakticky kdekoli přes hubu
Evidentně si nevážíš toho, že jedině BMW ví, co je pro tebe dobré
Ten start-stop mám taky objednaný na vypnutí, ale nechám to až na garančku, nechce se mi tam jezdit jen kvůli tomu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Přemejšlim rovnou o M3 v manuálu. Jak dlouhá je teď čekací lhůta? A nevyplatí se to objednat v Německu spíš?Bond007 píše: smutny je ze za tech 60 tisíc ti vazne jen posunou omezovac, nevim o tom ze by to nabízelo cokoli jiného navíc.... ono je zas spis otresny mit auto s 317kW a zarazit se po cca 23 vteřinách o omezovac jako všichni ostatní...a tech max 280 me zatím nikde neomezilo, jen zjistis ze i rovinata dalnice umi byt celkem zabavna horska draha
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Ja cekal pres 6 mesicu a spis mi prijde vxhodnejsi to ted ibjednat u nas. Bmw prepocitava cenu lepsim nez aktualnim kurzem czk/€Weeper píše:Přemejšlim rovnou o M3 v manuálu. Jak dlouhá je teď čekací lhůta? A nevyplatí se to objednat v Německu spíš?Bond007 píše: smutny je ze za tech 60 tisíc ti vazne jen posunou omezovac, nevim o tom ze by to nabízelo cokoli jiného navíc.... ono je zas spis otresny mit auto s 317kW a zarazit se po cca 23 vteřinách o omezovac jako všichni ostatní...a tech max 280 me zatím nikde neomezilo, jen zjistis ze i rovinata dalnice umi byt celkem zabavna horska draha
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
To mi přijde dost, jsem ochotnej čekat tak 3, max. 4 měsíce. Ty jsi čekal hlavně z toho důvodu, že si byl mezi prvníma, ne? Dnes už by to mělo bejt o dost rychlejší, nebo? Jinak mě přijde těch 280 za 60K jako strašlivý hození peněz do kanálu. 317kW má prostě na víc. Ten omezovač na 320 mě zaujal, to bude imho už konečná rychlost a úplný zneškodnění, jen konec záruky no. To nebude drahá záležitost co?
Jinak co antilaser ochrana?
Jinak co antilaser ochrana?
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
Weeper: myslim ze se nabizi oslovit zname a udelat tu objednavku hromadnou, protoze jak na to tak koukam, M3/M4 bude za chvili kupovat kde kdo
Bond: co brzdy mas normal, nebo jsi priplacel za karbony? Pokud normalni jsou dostatecne? Jinak ten umely sound v kabine nejde vypnout nejak v nastaveni bez nutnosti vypnuti v servisu? A vyfuk jako takovy je hlucny jen v tom nejvyssim modu ne, jinak je to pouzitelne ne?
Jinak ten omezovac co takovi ti ala Hartge, Hamman, Lightweight, Dinan apod? Ti upravuji vykon nahoru a neumi posunout omezovac? U tech lepsich by meli zachovat i zaruku ne?
PS - tu ochranu nabizi primo nejaky diler, nebo nekdo externi?
Bond: co brzdy mas normal, nebo jsi priplacel za karbony? Pokud normalni jsou dostatecne? Jinak ten umely sound v kabine nejde vypnout nejak v nastaveni bez nutnosti vypnuti v servisu? A vyfuk jako takovy je hlucny jen v tom nejvyssim modu ne, jinak je to pouzitelne ne?
Jinak ten omezovac co takovi ti ala Hartge, Hamman, Lightweight, Dinan apod? Ti upravuji vykon nahoru a neumi posunout omezovac? U tech lepsich by meli zachovat i zaruku ne?
PS - tu ochranu nabizi primo nejaky diler, nebo nekdo externi?
Byli jsme si sjet pár amatérských serpentýn s třícou, docela mě to bavilo, ale z kamery je to příšerná nuda, navíc už sháním kratší dif
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
Weeper- al ochrana taam jde velice elegantne a nenapadne zabudovat dopredu i dozadu
Ja mam to auto jako nahradu 550 !na potah, takze jakykoli tuneni a externi upravy resit nechci.
Goes: zvuk nijak jednoduse a uzivatelsky vypnout nejde a co se hlucnosti tyce- vybiras si jen jestli to dela randal, nebo velkej randal. Tichy to neni asi nikdy. Uvidis ve stredu
Ja mam to auto jako nahradu 550 !na potah, takze jakykoli tuneni a externi upravy resit nechci.
Goes: zvuk nijak jednoduse a uzivatelsky vypnout nejde a co se hlucnosti tyce- vybiras si jen jestli to dela randal, nebo velkej randal. Tichy to neni asi nikdy. Uvidis ve stredu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW