S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Tak ja jel vcera jen podel vltavy a proste by to chtelo roadster, to kochaci kabrio fakt neni ono.
Ale bylo tezce vcera nevyjet - a to jsem nejel tak dlouho, ze jsem ani nevedel kde jsem to auto vlastne zaparkoval
Ale bylo tezce vcera nevyjet - a to jsem nejel tak dlouho, ze jsem ani nevedel kde jsem to auto vlastne zaparkoval
podzim nepodzim, neska sem byl větrat.... odpoledne sem přišel z práce, narychlo posekal trávu okolo chalupy (name´s Forrest, Forrest Gump - po třech týdnech první den kdy nebylo mokro i odpoledne) a pak vyrazil - Ebeka, Bílá, St.Hamry, Konečná a tak - fajne, ale i přes topení v červeném a řidičské rukavice bylo zima na pacičky....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
krásných 250km kelčskou pahorkatinou a oderskýma vrchama....
těplučko, sluníčko, bezvětřo, barevno až běda....
kupodivu enem tři auta s ukradenou střechou sme (byla se mnú) potkali - Crossfire, Slk a Abarth....
těplučko, sluníčko, bezvětřo, barevno až běda....
kupodivu enem tři auta s ukradenou střechou sme (byla se mnú) potkali - Crossfire, Slk a Abarth....
Už i já jsem infikován..Minulý týden jsem dovezl poslední verzi Mx5, bo život je krátký a sny se mají plnit. Dneska jsme se poprvé s mladou proletěli. 8 stupňů, pod mrakem+lehce navlhlé valašské serpentiny.....Jedním slovem MAZEC!!!, jsem z toho auta úplně hotový.. Vedou se sice řeči, že to má malý výkon a blablabla, ale tito lidé auto viděli asi jenom na obrázku. Na klikatou okresku je to v poměru s váhou plně dostačující na to, aby člověk lezl s auta s úsměvem od ucha k uchu, že vypadáte přesně jako přední nárazník auta...Tohle prostě není auto na sprint od semaforů. Tohle auto chce zatáčky a člověk se s každou další projetou se víc a víc usmívá.. I´m falling in love
Autobus a malé veselé autíčko
Hmmmmm, tak letos teda sem ten závěr sezony vůbec nezvlád.... m4Zlik byl naposled na vzduchu před asi 2 nebo 3 týdnama, od té doby bylo buď hnusně nebo sem byl v práci.... chjono, že já sem místo hraní si na kapitalistu nešel robiť někam k pásu...
Takže ode dneška bude 5 měsíců spát v garáži... dobrou noc...
Takže ode dneška bude 5 měsíců spát v garáži... dobrou noc...
Tak já dal poslední letošní výjezd ještě na státní svátek 28. října, ale jen asi půl hodinky.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Naposledy dnes hezkejch 200 kilometrů od Slaného k Benešovu a zpátky, většinou zadem
MG - radost až na kost.
hmmmm, tak to sem letos ten závěr sezony nezvlád, škoda, no...
enemže mi neškem skončilo HAV, fčíl už mám mám jen POV, čili dybych to rozbil, tak mám smolíka...