BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

Na e90post sem našel zajímavou informaci - zdá se, že po ujetí 300tis km u 3er generace e9x (pravděpodbně se týká hlavně NA R6 benzínů) přestane fungovat ukazatel servisní výměny oleje a je nutno jej deaktivovat...

Wtf?

Je tu někdo s tak vysokým nájezdem?
Přílohy
OCI Note BCS (oil quality) at 300.000kms.pdf
(87.29 KiB) Staženo 176 x
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ppavel
Adept autoškoly

Příspěvek od ppavel »

Vzhledem k tomu, že ten ukazatel ukazuje "long life", tak je stejně k ničemu :) I když možná to někdo máte nakódováno na pevný a kratší interval. Já ukazatel neřeším a měním po 12.000, bohužel až od té doby, co vyšel náš oblíbený článek na dfens-cz, kdy už měl můj N52 odkrouceno 175.000 km. Za chvíli překročím 200.000, tak jsem zvědav, jak dlouho ještě motor po té "long-life péči" vydrží :)
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

řidičBOB píše:předpokládám, že Bond se nechal ukecat na Stinger VIP s barevnou 8" obrazovkou a k tomu Stinger laser :p Mapky a instruktáž na koleji v ceně \m/
:p VIP mam, zbytek mel jiny Priority ;)

Ale musim rict ze z VIP jsme vazne hodne pozitivne prekvapenej... displej neresim, ale citlivost je skvela, řekl bych ze vetsi nez u STIR a hlavne se zda ze funguje i K pasmko, kde jsem mel za poslední 2k km cely 2 falesny poplachy (jezdil jsem cz, sk, de)... ale bohužel jsem nepotkal Multanovu takze nemuzu rict jestli to reaguje na tohle :D ale zatím jsem s tim, az na cenu :D , nadmiru spokojenej
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Weeper píše:
Bond007 píše:
Weeper píše:Velká gratulace! :ymparty: Kdy půjde na ochranou kůru (AR, AL), půjde-li? A dá se odstranit omezovač? Vim, že za příplatek to zvednou na 280, což považuju za výsměch, kdyby to za prachy alespoň odstranili úplně. \m/ Každopádně asi jedinej manuál nový M3 v ČR, ne? :D
na nitrodelozni telisko to slo rovnou od prodejce :D mam to s M drivers paketem kde ti za 60+ tisíc posunou omezovac na 280 :) ale ještě sem to nezkousel, i když by to mělo byt odblokovany po prohlídce po 2k km.V cartecu v praze tvrdili ze uz tam jednu M3 v manualu mají.
Teda dát 60K za posunutí omezovače jen na 280 (reálná maximálně může bejt tak 300-305?), když máš 317kW pod zadkem, do toho bych nešel, byť chápu, že to neni jediná úprava v tomhle paketu. Btw. nitroděložní telísko si měl na mysli AR i AL třeba ve formě Protectora rovnou od prodejce? @-)
smutny je ze za tech 60 tisíc ti vazne jen posunou omezovac, nevim o tom ze by to nabízelo cokoli jiného navíc.... ono je zas spis otresny mit auto s 317kW a zarazit se po cca 23 vteřinách o omezovac jako všichni ostatní...a tech max 280 me zatím nikde neomezilo, jen zjistis ze i rovinata dalnice umi byt celkem zabavna horska draha :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

máš LED světla?? 3er je umí pouze v eMku... Měl jsem možnost s tím jet a svítí to velmi dobře - řekl bych, že jsou to momentálně nejlepší světla na trhu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

no vida, a u Seatu Leon to prej svítí blbě ... je vidět, že když dva dělají totéž, není to totéž :D
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Je to pravda...u Leonu svítí nic moc - tedy spíš nic. Byl jsem z toho nemile překvapený a dovolím si tvrdit, že klasické xenony v O3 nebo G7 svítí podstatně víc. LED v Seatu jsou ale ty úplně nejobyčejnější - nejsou adaptivní a neumí se ani natáčet. LEDky v BMW mají obě ty funkce a navíc umějí (v automatickém režimu) vypínat jednotlivé ledky tak, aby neoslňovaly to, co nemají a svítily tam, kam je potřeba. V podstatě totožné s MATRIX LED u Audi. Sice jsem si na to chvíli zvykal, ale fakt to svítí skvěle!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

no zní to skvěle :)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ani jednou jsem nezaznamenal, že by se elektronika sekla a někoho oslnila...
Tady je to hezky ukázané - dokonce je dobře vidět i ten neosvětlený "tunel", který ta světla vytvoří - to je právě to, na co je potřeba si zvyknout. V extrémních případech (třeba, když přede mnou jelo něco se slabšími světly) se dokonce stávalo, že pravá strana BMW svítila dál než jeho světla =:)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

nevim jak ty v BMW, ty pry jsou az prilis aktivisticke a furt se preskupuji, cimz odvadi pozornost, ale v LED svetla novem Passatu sviti velmi dobre. ty bych vazne chtel mit.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět