BMW Divize
Re: BMW Divize
Na e90post sem našel zajímavou informaci - zdá se, že po ujetí 300tis km u 3er generace e9x (pravděpodbně se týká hlavně NA R6 benzínů) přestane fungovat ukazatel servisní výměny oleje a je nutno jej deaktivovat...
Wtf?
Je tu někdo s tak vysokým nájezdem?
Wtf?
Je tu někdo s tak vysokým nájezdem?
- Přílohy
-
- OCI Note BCS (oil quality) at 300.000kms.pdf
- (87.29 KiB) Staženo 176 x
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Vzhledem k tomu, že ten ukazatel ukazuje "long life", tak je stejně k ničemu I když možná to někdo máte nakódováno na pevný a kratší interval. Já ukazatel neřeším a měním po 12.000, bohužel až od té doby, co vyšel náš oblíbený článek na dfens-cz, kdy už měl můj N52 odkrouceno 175.000 km. Za chvíli překročím 200.000, tak jsem zvědav, jak dlouho ještě motor po té "long-life péči" vydrží
VIP mam, zbytek mel jiny PriorityřidičBOB píše:předpokládám, že Bond se nechal ukecat na Stinger VIP s barevnou 8" obrazovkou a k tomu Stinger laser Mapky a instruktáž na koleji v ceně
Ale musim rict ze z VIP jsme vazne hodne pozitivne prekvapenej... displej neresim, ale citlivost je skvela, řekl bych ze vetsi nez u STIR a hlavne se zda ze funguje i K pasmko, kde jsem mel za poslední 2k km cely 2 falesny poplachy (jezdil jsem cz, sk, de)... ale bohužel jsem nepotkal Multanovu takze nemuzu rict jestli to reaguje na tohle ale zatím jsem s tim, az na cenu , nadmiru spokojenej
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
smutny je ze za tech 60 tisíc ti vazne jen posunou omezovac, nevim o tom ze by to nabízelo cokoli jiného navíc.... ono je zas spis otresny mit auto s 317kW a zarazit se po cca 23 vteřinách o omezovac jako všichni ostatní...a tech max 280 me zatím nikde neomezilo, jen zjistis ze i rovinata dalnice umi byt celkem zabavna horska drahaWeeper píše:Teda dát 60K za posunutí omezovače jen na 280 (reálná maximálně může bejt tak 300-305?), když máš 317kW pod zadkem, do toho bych nešel, byť chápu, že to neni jediná úprava v tomhle paketu. Btw. nitroděložní telísko si měl na mysli AR i AL třeba ve formě Protectora rovnou od prodejce?Bond007 píše:na nitrodelozni telisko to slo rovnou od prodejce mam to s M drivers paketem kde ti za 60+ tisíc posunou omezovac na 280 ale ještě sem to nezkousel, i když by to mělo byt odblokovany po prohlídce po 2k km.V cartecu v praze tvrdili ze uz tam jednu M3 v manualu mají.Weeper píše:Velká gratulace! Kdy půjde na ochranou kůru (AR, AL), půjde-li? A dá se odstranit omezovač? Vim, že za příplatek to zvednou na 280, což považuju za výsměch, kdyby to za prachy alespoň odstranili úplně. Každopádně asi jedinej manuál nový M3 v ČR, ne?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
máš LED světla?? 3er je umí pouze v eMku... Měl jsem možnost s tím jet a svítí to velmi dobře - řekl bych, že jsou to momentálně nejlepší světla na trhu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no vida, a u Seatu Leon to prej svítí blbě ... je vidět, že když dva dělají totéž, není to totéž
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je to pravda...u Leonu svítí nic moc - tedy spíš nic. Byl jsem z toho nemile překvapený a dovolím si tvrdit, že klasické xenony v O3 nebo G7 svítí podstatně víc. LED v Seatu jsou ale ty úplně nejobyčejnější - nejsou adaptivní a neumí se ani natáčet. LEDky v BMW mají obě ty funkce a navíc umějí (v automatickém režimu) vypínat jednotlivé ledky tak, aby neoslňovaly to, co nemají a svítily tam, kam je potřeba. V podstatě totožné s MATRIX LED u Audi. Sice jsem si na to chvíli zvykal, ale fakt to svítí skvěle!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no zní to skvěle
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ani jednou jsem nezaznamenal, že by se elektronika sekla a někoho oslnila...
Tady je to hezky ukázané - dokonce je dobře vidět i ten neosvětlený "tunel", který ta světla vytvoří - to je právě to, na co je potřeba si zvyknout. V extrémních případech (třeba, když přede mnou jelo něco se slabšími světly) se dokonce stávalo, že pravá strana BMW svítila dál než jeho světla
Tady je to hezky ukázané - dokonce je dobře vidět i ten neosvětlený "tunel", který ta světla vytvoří - to je právě to, na co je potřeba si zvyknout. V extrémních případech (třeba, když přede mnou jelo něco se slabšími světly) se dokonce stávalo, že pravá strana BMW svítila dál než jeho světla
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nevim jak ty v BMW, ty pry jsou az prilis aktivisticke a furt se preskupuji, cimz odvadi pozornost, ale v LED svetla novem Passatu sviti velmi dobre. ty bych vazne chtel mit.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou