BMW Divize
Re: BMW Divize
Jsem teď nechal odstranit tu kravinu z ovládacího okruhu spojky a jen zírám co to provedlo.
RWD
Teda dát 60K za posunutí omezovače jen na 280 (reálná maximálně může bejt tak 300-305?), když máš 317kW pod zadkem, do toho bych nešel, byť chápu, že to neni jediná úprava v tomhle paketu. Btw. nitroděložní telísko si měl na mysli AR i AL třeba ve formě Protectora rovnou od prodejce?Bond007 píše:na nitrodelozni telisko to slo rovnou od prodejce mam to s M drivers paketem kde ti za 60+ tisíc posunou omezovac na 280 ale ještě sem to nezkousel, i když by to mělo byt odblokovany po prohlídce po 2k km.V cartecu v praze tvrdili ze uz tam jednu M3 v manualu mají.Weeper píše:Velká gratulace! Kdy půjde na ochranou kůru (AR, AL), půjde-li? A dá se odstranit omezovač? Vim, že za příplatek to zvednou na 280, což považuju za výsměch, kdyby to za prachy alespoň odstranili úplně. Každopádně asi jedinej manuál nový M3 v ČR, ne?Bond007 píše:gargamel
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
předpokládám, že Bond se nechal ukecat na Stinger VIP s barevnou 8" obrazovkou a k tomu Stinger laser Mapky a instruktáž na koleji v ceně
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak to je v pořádku, už jsem si párkrát všiml, že 1.9 TDI PD mojí polovičky má lepší reakci na sešlápnutí plynu než můj N52pavproch píše:nárust výkonu v závislosti na sešlápnutí pedálu má dýzlovitější charakter - rychleji zabere odpsoda a nahoře už tak negraduje...)
Ale vážně, u mojí N52 se mi zdá reakce letargická jen nízko, od 4.500 otáček výše motor reaguje parádně (takovéhle nastavení z vývoje dává určitou logiku, byť evropskou). Takže jestli boxík vylepšuje reakci dole, je to přesně to, co potřebuju.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dole to vcelku slušně zvedne i tohle - mám to osobně vyzkoušeno a jednotlivé módy jsou znát.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
PBX je levnější i celními poplatky...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
nárust výkonu v modu "performance tuning on" je u PBX fakt zanedbatelný... neska sem odřídil asi 350km (s jedním 100kilovým spolujezdcem a cestu tam i s 80 kily železa v kufru) a takle "naloženo" to jelo +/- stejně jako před PBX (čti rychleji než "poštelované" TDI v koktávce či prassatu, nicméně jen o prsa vietnamské závodnice a stylem "pedal to metal")
Už sháním nějakého turistu, který PBX doveze bez cla a VAT...
už sem to tu myslím psal, sem PBX objednal na firmu (přímo z U.S. of A.) , poslali to poštou, já na celnici (Pošta 120, Pha) přiznal skutečnou cenu (279+50 USD) a vyměřili mi akorát 700 kaček za procelní, DPH i clo nula
ingstalace je celkem easy, ale...
pavproch@e90post píše:Well, it ain´t bout gains.... probabĺy .... and if so, insignificant ones... but...
Just plugged in my PBX.... (330ix MY2011 EU Specs N53B30O0B 200kW)...and .... for the time being I am thrilled to the bones... everything they promised become real.... rode a map "3" (performance tuning "on, 100% throttle remapping, what else, isn´t it?) for few hundreds kilometers today... much, much better/faster/predictable throttle response right from the idle.... wow...
Speaking of the gains - if there is any, it´s well beyond my recognition... who says 280 (or so) from (stock) 272 hp?
BTW, there are some discrepancies in wire colour schemes/connector idents within the DIY manual downloaded from BurgerTuning website - female/male gets mixed once or twice and white / whitestripped yellow as well .... but I am referring to the EU specs 3er, not US ones...