BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

low-cost .... takže místo navi tam máš TV? :ymhug:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

s odstupem par dni jsem z toho auta vic a vic nadsenej..sice v jakymkoli jinym nastaveni pohonu nez sport+ je to nepouzitelny, ale pokud najdu konektor, kterym se da ta saskarna vypnout, tak budu spokojenej na 110%. Btw slysel jsem o nejakym videu s navodem kde to odpojit, nevi o nem někdo něco bližšího, pripadne odkaz?

dynamika je vic nez solidni, ještě jsem si na to nezvyk, elektricky rizeni neobtezuje, jen za hustyho deste ve vyssi rychlosti chybi zpetna vazba a aquaplaning poznate az auto prestane reagovat na volant, coz je u prednich pneu 255 celkem hned a ve 150 na dalnici u 4 dny starého auta to nepotesi. Nejvic me prekvapuje spotřeba, samozrejme ze to porad zajizdim, ale i při dálničním tempu brno-plzen-brno 170-180 si to bere 11,5 coz je oproti 14 u 550i E60 celkem pohoda...

Dival jsem se ze po tom co Schumi stahl cenu akcii se GoPro da poridim za 3999,- tak si to mozna koupim abych zdokumentoval jizdni dynamiku... minimalne pocitove je to hodne pusobivy :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ref jediná ///M3 6MT..... skoro to bylo eeeeee, já už na jaře měl nakonfigurováno taky .... i skoro objednáno.... akorát na poslední chvíli se ve mně vzepjal pud sebezáchovy.... :ymblushing:
Přílohy
m3 brezen 2014.pdf
(81.75 KiB) Staženo 198 x
Naposledy upravil(a) pavproch dne pon 20 říj 20:08, celkem upraveno 1 x.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

pavproch píše:low-cost .... takže místo navi tam máš TV? :ymhug:
tvl, navi je zaklad :) k tomu harman/kardan a multimedialni systém.. kupodivu to prehrava i filmy, ale TV tuner chybi, torsku me mrzi ze to neprehrava AVI :( :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

pavproch píše:ref jediná ///M3 6MT..... skoro to bylo eeeeee, já už na jaře měl nakonfigurováno taky .... i skoro objednáno.... akorát na poslední chvíli se ve mně vzepjal pud sebezáchovy.... :ymblushing:
prijed do brna, myslim ze objednáš hned ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

viz příspěvek výše, to já dyž konfiguroval, tak navi byla první, co šlo pryč....

@ref přijeď: ráth.... ^:)^
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

pavproch píše:viz příspěvek výše, to já dyž konfiguroval, tak navi byla první, co šlo pryč....

byt konzerva je jedna věc, ale byt totalni zpatecnik je nesmysl...proc navi ne?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

Bond007 píše:
pavproch píše:viz příspěvek výše, to já dyž konfiguroval, tak navi byla první, co šlo pryč....

byt konzerva je jedna věc, ale byt totalni zpatecnik je nesmysl...proc navi ne?
Agreed.

Stejně už tam ten displej je, tak proč si nepřiplatit za navi, aby ten iDrive aspoň k něčemu byl...

Jinak, co chceš odpojit? Active Sound Design?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

protože.... pavproch :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Bond007 píše: jako největší peklo mi prijde u manualu pokus o falesny automaticky meziplyny ve všech režimech krom sport+... snad se to da trvale vypnout. Meziplyn to sice da presny, ale zaroven to potom motor drzi ve stabilních otáčkách, takze pokud podrazujete pod plnymi brzdami, auto se chova jak při epilaptickym zachvatu...
ty brďo, brambor asi má automatický meziplyny či co.... :D tohle mi od novoty dělá taky.... meziplyn pod brzdami (nejčastěji 3 -> 2) - auto si asi půlsekundu po přeřazení cukne, jako by se "hádal" plyn s brzdama (ale to už je noha dávno z plynovýho pedálu pryč)

a dělá to enem s m-paket staggered kolama (Style M194 v 17" i Style M193 v 18"), dycky, dyž sem nasadil "squared" Style 158 v 17", tak to přestalo..... sem zvědav, až tam na jaře dám staggered OZ Ultraleggera 18" (aspoň o 3 kila na kole lehčí), esli to taky přestane nebo ne....
Odpovědět