Pneu koutek
Re: Pneu koutek
Také mohu doporučit Michelinky Alpin A4 mám s nimi dobré zkušenosti jak v rozměru 185/60 R15 tak 205/60 R16
Jejich vyšší cena se vrátí v nižším opotřebení.
Jejich vyšší cena se vrátí v nižším opotřebení.
Naposledy upravil(a) bambus dne úte 21 říj 07:29, celkem upraveno 1 x.
V podstatě stejnou skladbu provozu jezdím v zimě taky, byť s jiným autem a rozměrem (205/55 R16), a s Alpin A4 spokojenost, v tvém rozměru už se dělá i nová Alpin 5, takže bych šel případně do ní...oxik píše:Pneu jsou na BMW 7 generaci E38.. netradicni rozmery jsou tady klasika A provoz vse od mesta po dalnici a kazdych 14 dni na hory prevazne po protazenych silnicich bez soleni..
Jinak diky za tipy, rozmyslel jsem nad Alpinama a tema Dunlopama, ale z lobby testu typu ADACu apod moc relevantnich info neni, tak se radsi ptam tady
Diky za nazory
Užší pneu bych nedával, protože tím snížíš výšku bočnice (při stejnym profilovým čísle) a pravděpodobně tak i index nosnosti (na tu sedmu dali tyhle bačkory asi schválně právě s ohledem na zatížení plnýho auta)...
e36 328i coupe
No tak ty A5 vypadají hodně dobře, asi jsem si finálně vybral
Zajímavé je, že kolega se 7er má u stejné motorizace v TP taky jen tento zimní rozměr, ale v následující řádce jsou vypsané rozměry, na které je možno montovat sněhové řetězy
Zajímavé je, že kolega se 7er má u stejné motorizace v TP taky jen tento zimní rozměr, ale v následující řádce jsou vypsané rozměry, na které je možno montovat sněhové řetězy
Co když objednám zimní pneu T místo doporučených H v techničáku, přičemž limit T je vyšší než max. rychlost auta v techničáku? Konkrétně jde o pneu na sx4 4x4, doporučují H, podle mne zbytečně vysoký rychlostní limit a samo významně vyšší cena na 4 pneu.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
rychlostní index má být minimálně stejný anebo vyšší a to samé platí pro hmotnostní
co je v techničáku není doporučení ovšem předpis, samozřejmě se jedná o zimní variantu značeno M+S
pokud toto v TP chybí může být index nižší ovšem v zorném poli řidiče musí být nálepka s maximální rychlostí
co je v techničáku není doporučení ovšem předpis, samozřejmě se jedná o zimní variantu značeno M+S
pokud toto v TP chybí může být index nižší ovšem v zorném poli řidiče musí být nálepka s maximální rychlostí
index může být nižší až o 2 třídy - třeba brambor má předepsané letní W ale zimní stačí H (+nálepka)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Díky za jasné odpovědi k rychlostnímu indexu.
Jinak používám na všech autech Ultragripy a naprostá spokojenost
Jinak používám na všech autech Ultragripy a naprostá spokojenost
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Tak jsem objednal ty Alpin 5, za 11,5k sadu.. a jako "bonus" k tomu pojisteni od axa
Tak mi stornovali objednavku, protoze vyrobce predpoklada doruceni Alpin 5 az 12. prosince..
Ani Alpin A4 nejsou skladem a byla mi nabidnuta skladova varianta Goodyear Ultra Grip 8 za 2,8k/1ks tak nevim..
Ani Alpin A4 nejsou skladem a byla mi nabidnuta skladova varianta Goodyear Ultra Grip 8 za 2,8k/1ks tak nevim..
Ultra Grip 8 jsem měl na autě (Clio) před michelinkami a nemůžu si vzpomenout, že by mi něčím vadili. Vyjel jsem všude, vydržely cca 50 tis. km. Michelinky se mi zdají tišší.