Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Uz se tesim, az tam zitra pojedu.
Mam auto tri roky a za celou dobu jsem ani jednou necistil predni RZ a reflexni vrstva uz je radne zasla, tak jsem zvedav, jak si s tim OCR na tomhle kramu poradi
Mam auto tri roky a za celou dobu jsem ani jednou necistil predni RZ a reflexni vrstva uz je radne zasla, tak jsem zvedav, jak si s tim OCR na tomhle kramu poradi
Tak s problémem přečíst spz jsem se nesetkal, dokonce mě před včerem přeqapilo, že to tu mou dobře přečetlo i v noci, když jsem někde na úrovni toho "radaru" předjížděl jiné auto. ale jinak jde vidět, že akorát neměli co s penězma, že koupili takový krám, který pozbývá jakýkoliv smysl.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
OCR funguje na principu kontrastu mezi reflexni podkladovou vrstvou a cernymi znaky. V noci mi pri sviceni normalnim svetlem predni RZ z dalky skoro nejde precist, tak jsem prave zvedavy jak si s tim poradi tenhle blbinec s IR prisvicenim ve dne.
Od zacatku roku mi totiz neprisla ani jedna vyzva z usekovky v Praze a rozhodne to neni tim, ze bych dodrzoval rychlost, tak potrebuju zjistit, jestli jsem se diky diky svemu vytrvalemu kverulanstvi dostal na magistratu na nejaky white list, nebo proste jen OCRko nedokaze precist znacku
Od zacatku roku mi totiz neprisla ani jedna vyzva z usekovky v Praze a rozhodne to neni tim, ze bych dodrzoval rychlost, tak potrebuju zjistit, jestli jsem se diky diky svemu vytrvalemu kverulanstvi dostal na magistratu na nejaky white list, nebo proste jen OCRko nedokaze precist znacku
před chvíli byla naše čebrená bradavičnatá oftáka na lovu u muzea... jel sem okolo pindicou a strašně sem se divil, proč mi to nepípá...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
v praze ji mají taky, včera jsem viděl stejné auto s bradavicí na kruháči u paláce kultůry
Pravda vyděsí
v ostravě je tež jedna - před chvílou sem ji viděl před branou do Vítkovic na průtahu a to i s diskoškou
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
dohled MP UH v míkovicích...opět AD9T na zadní sedačce civilní OCT
piráty ani nestíhali odbavovat :chuckle :clap
piráty ani nestíhali odbavovat :chuckle :clap
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Dneska mně stavěli na preventivní kontrolu v tom největším dešti na Frýdecké z Vratimova do Ostravy. Naštěstí byli už z dálky vidět, tak jsem jel v limitu. Spěchal jsem, tak jsem ani nezkoušel srandu s prošlou lékárničkou.