VW Golf 4 1.9 TDI - 182hp/414nm - 134kw

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Píí
Pan Řidič

Re: VW Golf 4 1.9 TDI - 182hp/414nm - 134kw

Příspěvek od Píí »

Jen přidám svoju trošku do mlejna a nebudu se vám tady v tom míchat.
To, že chybí ostřikovače světlometů není hned indikátor, že xenony jsou dodělané.
Kolega v práci měl blízké setkání s kancem a nemohl sehnat na své auto nárazník s ostřiky, tak je prostě zaslepil a dal tam nárazník bez ostřiků, který našel hned.
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

ctrl_j píše:
d1.8t píše:Bude to větší překopání pohonu. Pro člověka kterej se v tom nevyzná imho nevhodný a doporučil bych hledat jinde.
Btw. minimálně nevidim ostřikovače světel a xenony jsou dle textu inzerátu přítomny. Tzn. nezpůsobilý k provozu.
To ze chybi ostrikovace je sice jednim z ukazatelu, ze tam xenony byly dobastleny, nicmene neimplikuje to automaticky nezpusobilost (byt zrovna v tomto pripade bych na to sazel :) ).
Xenony musi byt vybaveny ostrikovaci jen pokud maji svetelny tok >2000 lm. To je duvodem proc xenony z prvovyroby vybaveny Rapid, NEMA ostrikovace svetel.
Ano, tohle je všeobecně známý fakt. Jak do zapadá do případu GIV, který s xenony se sníženým světelným tokem homologován nebyl?
RWD
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Pouze rozporuji danou vyrokovou logiku co jsi uvedl, ktera obecne platna neni, jak sam uznavas. Komentar ke Golfu jsem uvedl v zavorce.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
retron
Letec

Příspěvek od retron »

obecně platná je, rapid je vyjímka potvrzující pravidlo, nevím o jiném modelu, který má xenon nexenon, ono to totiž trochu postrádá logiku mít xenony a omezit jejich světelný tok
jinak xenony u IV. golfu byly vzácnost, za brutální příplatek jak k GTI tak i VR5, tady to spis vypada na dodelany HID
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

nový beetle
Pravda vyděsí
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

ctrl_j píše:Pouze rozporuji danou vyrokovou logiku co jsi uvedl, ktera obecne platna neni, jak sam uznavas. Komentar ke Golfu jsem uvedl v zavorce.
Výroková logika je v případě GIV 100% platná. A k ničemu jinýmu jsem se nevyjadřoval. 3:-O
RWD
karelpipa
Pan Řidič

Příspěvek od karelpipa »

Takovejch peněz za starou vraždua to ještě kdoví jak porůznu dobastlenou :-o A to ani neví jak se k ní majitel choval. Ale asi po dědkovsku nejezdil.
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou :))
Odpovědět