Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Me na tom zaujalo hlavne to ze mu merily rychlost mytne brany?? To jako opravdu nebo novinarsky blabol?
Pravda vyděsí
Někde jsem o tom četl, že systém je připraven (měří a identifikuje), stačí už jen objednávka a bude spuštěno "mýto pro osobáky".
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
není to blábol...ten systém je schopen (a dělá to) měřit rychlost již od počátku instalace...bez ohledu na to, že podle zákona rychlost měřit nesmějí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tady se pozná, kde ten blbeček působil dříve...ty jeho kecy jsem vždycky miloval
http://www.stream.cz/nejnovejsi/temna-z ... ni-policie
BTW: 290kmh v Superbu 3.6V6 FSI - a pak se hoch probudil celý vlhký
http://www.stream.cz/nejnovejsi/temna-z ... ni-policie
BTW: 290kmh v Superbu 3.6V6 FSI - a pak se hoch probudil celý vlhký
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
On nemluvi o Superbu. To co popisuje, se stalo kdyz jeste meli starou R36 (konkretne modrou 3H2 8341).
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Neverim, vim. 280 kmh tacho zcela bezne. Pokud to daval "dole kopcom" mohl jet i fous vic a optimisticky zaokrouhlit smerem k 290. To uz necham jeho fantazii. Kazdopadne od reality prilis vzdalen nebyl.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, kolik máš na tomto autě najeto km, ale 280 tacho zcela běžně asi ne... Do cca 220 to tak nějak jede, do 250 je to pak už vcelku na dlouho a cokoliv nad 250 je "běh na hodně dlouhou trať" - na 290 by to musel být hooodně prudký kopec dolů.
Popravdě - celkově jsem měl v ruce 3ks R36 a ani jedno nejelo víc než 275 tacho.
Popravdě - celkově jsem měl v ruce 3ks R36 a ani jedno nejelo víc než 275 tacho.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
250 tacho s kopce udělá můj lehce čípnutej chrochtavej Passat. Bůhví, s číms jel...
275 nebo 280. To uz fakt zalezi odkud kam fouka, asfalt, pneu (dezen, tlak). Ten kopec dolu tomu pomuze hodne.řidičBOB píše:Nevím, kolik máš na tomto autě najeto km, ale 280 tacho zcela běžně asi ne... Do cca 220 to tak nějak jede, do 250 je to pak už vcelku na dlouho a cokoliv nad 250 je "běh na hodně dlouhou trať" - na 290 by to musel být hooodně prudký kopec dolů.