Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
dnes jsem byl na kopcu skoro sám vyjel jsem na pustevny a pak kolem noříčí do ráztoky.
Ale hlavně jsem na CX vyměnil kola, mám tam teď kola lehčí dohromady o snad 600g a ten rozdíl je neskutečný. zrychlení, ovladatelnost, hravost jsou úplně jinde
Ale hlavně jsem na CX vyměnil kola, mám tam teď kola lehčí dohromady o snad 600g a ten rozdíl je neskutečný. zrychlení, ovladatelnost, hravost jsou úplně jinde
Pravda vyděsí
jsem se byl vcera po delsi dobe projet. nejdrive jsem si dal muj oblibeny, skoro hodinovy vyslap na kopec, nahoru jsem dojel mokry jak mys. ovsem sjezd byl nechutny, malem jsem zmrzl.
tak si rikam jestli neexistuje nejaka vesta, vzadu sitovina, vepredu windstopper, bo kdyz si oblecu celowindstopper, tak se pod nim uvarim.
nejaky tip?
tak si rikam jestli neexistuje nejaka vesta, vzadu sitovina, vepredu windstopper, bo kdyz si oblecu celowindstopper, tak se pod nim uvarim.
nejaky tip?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
kdysi sem něco takovýho měl, mělo to dokonce odepínací rukávy, zepředu flís+šus´ták, zezadu jemný větrací flís, vzadu prodloužené až pod prdel... od firmy F2 nebo F3 nebo tak nějak...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mmiro kup si Craft Extreme WS dlouhý rukáv. Nebo SirJoseph Pace.
Nebo teda Tilak Latu. A ještě jsem si vzpomněl na něco, ale musím to najít...
LaSportiva Adjuster, pokud se nepletu, tak vzadu má síťovinu. Obecně od LaSportivy jsou teď velmo fajné hadry na šialpo a tím i na kolo. Např. LaSportiva Synopsis.
Nebo teda Tilak Latu. A ještě jsem si vzpomněl na něco, ale musím to najít...
LaSportiva Adjuster, pokud se nepletu, tak vzadu má síťovinu. Obecně od LaSportivy jsou teď velmo fajné hadry na šialpo a tím i na kolo. Např. LaSportiva Synopsis.
prima, dik za tipy. Synopsis vypada jako neco, co jsem si predstavoval - prodysne, ale na hrudi vetruodolne.
Autoforum.cz
dyž tu vK dává k lepčímu věci na šialpo, tak já musim těž: Mammut Aenergy Jck - zepředu softšel, zezadu prodyšný powerstreč
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
skialpove veci na tohle musi fungovat. docela jsem si myslel, ze prave z tohoto ranku se neco najde.
Autoforum.cz
Pánové, vysvětlete mi někdo, proč si tak 80 procent cyklistů myslí, že když je cyklostezka na chodníku, tak mají přednost i na přechodu. Kdybych chtěl, tak u domu zrakvím jednoho cyklistu týdně.
protože většina cyklistů jsou dementi, víc v tom nehledejEL_XEL píše:Pánové, vysvětlete mi někdo, proč si tak 80 procent cyklistů myslí, že když je cyklostezka na chodníku, tak mají přednost i na přechodu. Kdybych chtěl, tak u domu zrakvím jednoho cyklistu týdně.
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Razovity ostravsky pumpičkář
http://ostrava.idnes.cz/cyklista-se-sek ... zpravy_ama
http://ostrava.idnes.cz/cyklista-se-sek ... zpravy_ama
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time