Vnitrni sirka (prumer) 17"
Re: Vnitrni sirka (prumer) 17"
Zevnitř se ke kolu nedostanu, tak je zvenčí spíš kvalifikovaný odhad než měření: AEZ Valencia, 430 mm. Těch 420 je to snad nabeton. Mají v Praze zastoupení a je s nimi celkem řeč.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
@evlo: abys ale časem, až najdeš vhodné 17", taky nenarazil na podobný problém jako já - po upgrade předních brzd na 3er (na 348mm) mi mezi třmenem a vnitřkem ráfku 17" zůstaly asi 2mm..... taková malá mezera je imho jen zdrojem budoucích problémů (sních a bovdel v zimě, kamínek v létě)
proto sem 17" pustil dál a přešel i v zimě na 18" a je vymalováno, mezera je asi 15mm a sem v klidu....
proto sem 17" pustil dál a přešel i v zimě na 18" a je vymalováno, mezera je asi 15mm a sem v klidu....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Na Cliu RS jsem jezdil s mezerou v řádu několika málo jednotek milimetru a nikdy s tím problém nebyl.
Nebál bych se. Obzvlášť u letních kol.
Nebál bych se. Obzvlášť u letních kol.
2.9T RWD
Podle me je problem s tou tyci rizeni, kolem brzdice bude treba i pul centakou. Nejake kolo s malym ET podle me slo, tak treba kdybyz by to takove kolo mel nekdo v Praze navic na zkousku