Passat - Passat R36 paket

O více i méně povedených úpravách originálu.
Píí
Pan Řidič

Re: Passat - Passat R36 paket

Příspěvek od Píí »

Jenže jak chceš v dnešní době poznat vůz TAXI? Používají fólie, které sundáš za odpoledne. Kilometry stočí, ošoupané či zničené věci vymění za jiné z vrakoviště a je to tuctové osobní auto.
Problém je v tom, že hajzlíci jsou hodně vynalézaví :D .
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Právě podle toho stavu a servisky...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Píí
Pan Řidič

Příspěvek od Píí »

Pamatuji si, když jsem chtěl kupovat Chrysler Grand Voyager místo malé dodávky. To jsem byl v bazaru a chlap neměl ani servisní knížku, techničák byl kopie a když jsem mu řekl, že chci auto vzít k známému do servisu, že ho zvedneme, tak mě vykázal z prodejny.
Je fakt, že ZKUŠENÝ mechanik možná pozná, kolik auto má najezděné podle stavu. No prodejci se to snaží maskovat a bohužel v dnešní době není ani složité falšovat servisní knihy či techničáky. Prostě kupovat v dnešní době běžné auto je jak ruská ruleta.
piriformis
Autoškolák

Příspěvek od piriformis »

Espire píše:Všichni nezastávate Passata, ale že by jste doporučili jiné auto v podobné cenové relaci s podobnými jízdními vlastnostmi a vzhledem, to ne.
proti Passatu vcelku nic, jen bych uplne nespolehal na to, ze najdes kus, ktery bude mit najeto do 150tkm. u 8 let staryho Pasika je to vcelku naivni predstava. :)
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

řidičBOB píše:Tady moc koncernu pšenka nekvete....ale moje zkušenosti s TDi motory (i těmi PD) jsou vskutku pozitivní a že nějakou porci najedou. Takže pokud má auto servisní historii v pořádku, tak proč ne. Vozy TAXI rovnou škrtat!
To není o koncern x nekoncern. Není to ani benzín vs. nafta. 2.0 TDI PD, stejně jako některé dnešní TSI, nepatří zrovna k motorům s dobrou pověstí (oprávněně). A hledat Passat 2.0TDI PD z roku 2006 s nájezdem do 150tkm, s jasnou historií, nebouraný se slušnou výbavou bude jako hledání osmnáctileté panny.
Nové 2.0TDI proč ne? Sám teď jezdím v 2.0TDI CR a příští týden si jedu pro další, ale jako ojetina? To co vracím má po 4 letech skoro 200 tkm a myslím že je nejvyšší čas dát mu vale. Po další 4 letech a XXX tkm si ho koupí se 100 tkm nějaký Espire s touhou mít manažerské německé auto a bude brečet...
2.9T RWD
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Píí: z takového bazaru utíkat rychle pryč. Kopie čehokoliv je špatně.

HM: tak u mě jsou ty nájezdy ještě o malinko vyšší a já bych si firemní auto z mojí fy klidně koupil i s 300 na tachu, protože vím, že to auto nemá ošizený servis a byť má najetou dardu, tak je v lepším stavu než kdejaké jiné s polovičním nájezdem.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
kubeek
Řidič začátečník

Příspěvek od kubeek »

řidičBOB píše:R36 má, jednoduše řečeno Rline paket s tím, že vepředu nemá mlhovky a vzadu dvě chromované koncovky výfuku po stranách. V praxi to znamená jinou masku, nárazník, prahové lišty, chromované lišty kolem oken, vzadu ztmavení koncových světel...u kombíku i malý spojler vzadu. Samozřejmě brzdy jsou taky jiné - navenek modré třmeny.
Tady moc koncernu pšenka nekvete....ale moje zkušenosti s TDi motory (i těmi PD) jsou vskutku pozitivní a že nějakou porci najedou. Takže pokud má auto servisní historii v pořádku, tak proč ne. Vozy TAXI rovnou škrtat!
Este to ma take plastove lemy okolo blatnikov, bez ktorych ten r36 naraznik nenadvazuje na blatnik. Odporucam rdsej zohnat rline, tie veci su extremne drahe...
piriformis
Autoškolák

Příspěvek od piriformis »

zaujala mne takova mala statisticka perlicka. :) na sautu je na prodej 53 naftovych Passatu r.v. 06-07, s najezdem do 150tkm a z toho 42 je jich od AAA ci Auto Esa. koukam ze tyhle velky autobazary maji nejakej monopol na 8 let stary, zachovaly pasiky s nizkym najezdem. ;)
Espire
Autoškolák

Příspěvek od Espire »

Takže 42 passatů je prostě stočených?
Píí
Pan Řidič

Příspěvek od Píí »

Řeknu to takhle. Až na výjimky to stáčí prakticky všichni. No u AAA je to nejvíce profláklé, protože tam nakupuje nejvíce lidí.
Navíc na AAA je tolik nadávek, protože vezmou 2 šroty a udělají z toho 2 týdny pojízdné auto, což si většina autobazarů nemůže dovolit. Byl jsem svědkem školení zaměstnanců AAA auto, dokonce jsem tam týden brigádně pracoval, ale skončil jsem u prvního "prodaného" auta. Neměl jsem na to, tam těm lide říkat takové zvratky a když jsem viděl, jak jsou mí první vážní zájemci z auta šťastní, tak jsem to nevydržel a řekl jsem jim, že je to vrak, který byl X krát stočený a po bouračce a ať tam raději nic nekupují. Potom to už šlo samo, já jsem dal výpověď a zároveň jsem byl vyhozen. Bylo to domluva na hubu přes známého, že jsem to chtěl jen vyzkoušet, takže žádné papírování naštěstí nebylo. Jinak pokud by náhodou někomu bylo líto prodejců v AAA, tak nebuďte blázni. Ti lidi jsou sprostí podvodníci, kteří mají naučené slovo od slova, co mají říkat a jak manipulovat s lidmi. Ví, že to auto je vrak a stejně vám lžou do očí.
Odpovědět