Onboard videa
Re: Onboard videa
Jo spousta lidí - to vozím hlavně kvůli časům...
PS: zbyly mi 4 kola na ringu, tak kdyby měl někdo zájem nechám za 90,-eur (2500,-).
PS: zbyly mi 4 kola na ringu, tak kdyby měl někdo zájem nechám za 90,-eur (2500,-).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
nemam cas ted koukat, ale napadl me dotaz. kolik ti to ted vlastne vazi?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Tak jak jsem tam jel, tak to bohužel nebylo v "plné zbroji" - vezl jsem spolujezdce (cca 100kg) a rezervu, takže měla něco kolem 1340kg sakumprdum (i se mnou).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
takze cca 400 kg min, nez ja pri mych jizdach. davam si do souvislosti pomery kone/kila a ty casy a vychazi mi, ze mas ty rezervy mensi nez ja . ted uz ti to zrychlovani (odhlednuto od provozu) pujde cim dal tim hur
Autoforum.cz
Nechápu těch 400 kg min - jakto prosím tě myslíš?
M3 ma cca 1550 + 150 posadka, tedy cca 1700. ty mas 1340 - rozdil tedy, zaokrouhleno, 400. a to si zkombinuj s vykony.
Autoforum.cz
Jo tak, já si to vyložil jako kg * min (minuta) (a nějak jsem nechápal smysl). Holt někdy je to bez diakritiky mírně matoucí - teď už chápu.
Kilogramominuty jsou tak maximálně jednotky hubnutí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
autobusák prostě objíždí...na blinkr sere a z ohrožení vozidla v protisměru si vrásky nedělá...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To se zase urodilo..ale snad poprvé jsem využil služeb naší MP