SUV kategorie X5/ML... bude za 10 LPG jezdit spíše náhodou než dlouhodobě a už vůbec ne po městě.
Pouze po městě jezdí i SUV o kategorii menší za 15/100. X5 v LPG se vklidu podívá i na 20. Obzvláště v zimě.
Při krátkých jízdách po městě se výhody LPG ještě smazávají, protože za studena jede auto na benzín.
BMW X5 ??
Re: BMW X5 ??
čéče, ty jsi zoufalec.....prachy nemáš, ale dvoutunový auto s 4x4 potřebuješ...jestli je pro tebe rozdíl 7, nebo 10 l spotřeba, zapomeň na SUV, dobře ti to kluci píšou.....
promiň, proč si myslíš že auto za cca 1.5-2 mio který chceš koupit za desetinu hodnoty bude v bezva pořádku a bez investic?
je tu spusta zoufalců, co hledají stále dokola perpeetum mobile, auto, který neexistuje...
promiň, proč si myslíš že auto za cca 1.5-2 mio který chceš koupit za desetinu hodnoty bude v bezva pořádku a bez investic?
je tu spusta zoufalců, co hledají stále dokola perpeetum mobile, auto, který neexistuje...
-
- Autoškolák
cajoch píše:čéče, ty jsi zoufalec.....prachy nemáš, ale dvoutunový auto s 4x4 potřebuješ...jestli je pro tebe rozdíl 7, nebo 10 l spotřeba, zapomeň na SUV, dobře ti to kluci píšou.....
hlavně, že ty jsi mistr světa viď prachy nemám ? 200litrů ti přijde málo ? 7 a 10 litrů je doooost velkej rozdíl a já někde psal, že to auto má být bez investic ?? nejdřív si to přečti pořádně a pak kázej. nazdar
Každý se musí spálit sám...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ano, 200 tisíc je na X5 málo. Ale to poznáš sám, pokud si podobné auto někdy koupíš.
2.9T RWD
Jako nevím. X5 3,0D jsme měli jako půjčené auto, když jsme byli na školení v Rakousku. Jezdili jsme v tom týden a nic extra to nebylo. Popravdě jsem si od toho sliboval víc, protože je to přece ne zrovna levné bémwé. (pozn. redakce: Proti vozům BMW opravdu nic nemám. Vlastnil jsem jeden kus a to E46 2,5i a to bylo kvalitní poježděníčko) No hlavně ten motor v X5 mě zklamal. Bylo to takové nemastné, neslané.
Zato když jsem měl svůj Chevrolet Blazer 4,2i, to jsem byl ještě mladý ucho, tak to byla jiná jízda. On je ten Chevrolet oproti BMW je sice takový užitkovější, ale cítil jsem se v tom líp. Sice sedačky neměly desítky nastavování a senzory prdů řidiče, ale bylo prostě lepší. Člověk se v tom cítil bezpečně, auto mělo super tah a dozadu se vlezly dva neposkládané kočárky. A kdybych si měl teď vybrat, jestli si vzít X5 za 200t Kč nebo Blazera za 70t Kč, tak bez váhání bych opět vzal Blazera.
To, co bys ušetřil, tak by jsi dal do přestavby na LPG a několik let jezdění. To auto bylo bezproblémové. Díly na to byly až překvapivě levné a vše, co jsem potřeboval tak jsem sehnal. Akorát nějaké těsnění jsem musel nechat objednat z USA a trvalo to týden.
Bohužel se auta u mně dlouho neohřejí (až na výjimku: Felicia) a tak dále putovalo do světa. Koupil si to ode mě myslivec, který s tím jezdí po lese a jen si mlaská .
Zato když jsem měl svůj Chevrolet Blazer 4,2i, to jsem byl ještě mladý ucho, tak to byla jiná jízda. On je ten Chevrolet oproti BMW je sice takový užitkovější, ale cítil jsem se v tom líp. Sice sedačky neměly desítky nastavování a senzory prdů řidiče, ale bylo prostě lepší. Člověk se v tom cítil bezpečně, auto mělo super tah a dozadu se vlezly dva neposkládané kočárky. A kdybych si měl teď vybrat, jestli si vzít X5 za 200t Kč nebo Blazera za 70t Kč, tak bez váhání bych opět vzal Blazera.
To, co bys ušetřil, tak by jsi dal do přestavby na LPG a několik let jezdění. To auto bylo bezproblémové. Díly na to byly až překvapivě levné a vše, co jsem potřeboval tak jsem sehnal. Akorát nějaké těsnění jsem musel nechat objednat z USA a trvalo to týden.
Bohužel se auta u mně dlouho neohřejí (až na výjimku: Felicia) a tak dále putovalo do světa. Koupil si to ode mě myslivec, který s tím jezdí po lese a jen si mlaská .
Tady musím souhlasit s Píí.
Já když měl možnot vyzkoušet X5 3.0D první generace, hodně jsem se na to těšil a byl jsem zvědavý, tak musím přiznat, že to bylo veliké zklamání. Není to špatné auto, ale když si uvědomím, kolik stálo, tak v tomhle ohledu mi to přišlo až hodně špatné. Nějak extra to nejede, jízdní vlastnosti se mi taky nelíbily (je to snad první auto, u kterýho jsem se chytal stropu, protože jsem myslel, že při změně pruhu na dálnici půjdeme na boudu) a komfort nic moc. Jako přední řada dobrý, ale ty zadní sedadla. Taková nijaká lavice, fábie hadr tvle. Jako tohle že mělo být báwo za 1,5 mga
Já když měl možnot vyzkoušet X5 3.0D první generace, hodně jsem se na to těšil a byl jsem zvědavý, tak musím přiznat, že to bylo veliké zklamání. Není to špatné auto, ale když si uvědomím, kolik stálo, tak v tomhle ohledu mi to přišlo až hodně špatné. Nějak extra to nejede, jízdní vlastnosti se mi taky nelíbily (je to snad první auto, u kterýho jsem se chytal stropu, protože jsem myslel, že při změně pruhu na dálnici půjdeme na boudu) a komfort nic moc. Jako přední řada dobrý, ale ty zadní sedadla. Taková nijaká lavice, fábie hadr tvle. Jako tohle že mělo být báwo za 1,5 mga
no tak v kamnech to zadna slava nebyla, ale 4.4 bylo jiny kafe, prvni SUV s kterym slo jezdit
Tak já zrovna ve 4.4i párkrát jel a... na zadek mě to rozhodně neposadilo...
RangeRover je trochu jiný kafe...
RangeRover je trochu jiný kafe...
2.9T RWD